fredag 8. oktober 2010

Norges Vakreste hjem 2010!

Norges vakreste hjem 2010 er kåret,
og jeg er så enig, så enig i bedømmelsen.
Selv om alle finalistene hadde vakre hjem i mine øyne, 
var det noe helt spesielt med huset i Bergen :)

Gratulere så mye til Helene, med det nydelige og vakre hjemmet sitt!

Har du ennå ikke vært innom bloggen hennes? Da du ta deg en tur til Frøken Jægers hus.
Her blir du garantert hensatt til svunnen tid :)


post signature

1 kommentar:

  1. Hei Renate:)

    Er bare en liten tur innom blogger:) Katrine har blitt så mye dårligere, så jeg har rett og slett ikke turt å slippe hun av syne. Men, nå kommanterte hun meg til å skrive et innlegg! Vi synes alle finalistene i Norges vakreste hjem fortjente å vinne vi! Men, holdt kanskje en knapp på Hanne fra Halden:) Også litt rart at hverken 1. eller 2.plassen til leserne, var med blant juryen.. Men men:)

    Ha en fin helg! Skal du kanskje til Mattisheimen?:)

    Stor klem:)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...