fredag 5. november 2010

Helgeklar ...

Jeg er så klar for helg ...
Selv om jeg har fri både torsdag og fredag, er det liksom ikke helg før i dag.

Dette bli andre helga på rad hjemme ...
Vi vil opp til Mattisheimen,
men vi var nødt til å ta båten på land for to uker siden,
da den ikke kan ligge i sjøen om vinteren ...

 Men,
vi har bestilt oss en ny båt :)
En som er så liten og lett at vi kan dra den opp på land etter hver bruk.
Den ble sendt fra leverandøren i dag - så kanskje jeg kommer meg opp neste helg!
(x'er fingrene for det)

 Fatet fikk jeg hos mamma.
Hun hadde ikke bruk for det, og siden jeg, for tiden,
overtar alt som ingen andre vil ha,
så overtok jeg dette og :)
Er egentlig en serviettholder, men det trenger jeg ikke.
Så da ble det et lysfat.
Nå koser jeg meg i sofakroken, med fyr i ovnen,
og forsøker å fortrenge lengselen over å legge i vei til Mattisheimen ...
Hadde egenltig bestemt meg for å gå innover,
men veien er lang, og det melder snø i helga.
Så da kunne det ha blitt en fryktelig tung tur utover på søndagen.

Ha ei god helg dere som titter innom!


post signature

10 kommentarer:

 1. Beautiful and romantic photos!!!
  Nice and happy weekend.

  SvarSlett
 2. Kjempefine og koselige bilder! For en smart ide å bruke serviettholderen til lysfat, synes den ble kjempefin. Så mye bruk og kast som vi driver med for tiden er det jo helt supert at noen som vi ser nytten i ting som andre ikke bruker lengre, ekstra flott synes jeg det blir når man bruker det til helt andre ting en det som opprinnelig er tanken.
  Ønsker deg en flott helg selv om du ikke kommer deg opp på Mattisheimen!
  -klæm-

  SvarSlett
 3. førr ett nydeli "lys" fat :D
  Kongle e lekkert til pynt :)

  Ja savne campinglandet... e lenge sia vi har vært der nu :( Men satse på bedre tide når regnet å blåsten hoppe over ei helg :D
  Å kanskje gir sneen en mulighet til å være lamme oss :D

  ha ei go helg!

  klæm

  SvarSlett
 4. Heia :)
  Koselig med hjemme helg også. Vi har også hjemmehelg. Blir bra med ny og lettere båt. Du får ha en fin fredagskveld og helg :)
  Klem isabell

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! :o) Synd at du ikke kommer deg opp til Mattisheimen, men du får kose deg masse alikevel!

  God helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Veldig stemningsfylte bilder, man føler jo helgeroen senke seg ved å titte på de. Så fint det ble med kongler og lys i serviettholderen som nå er gjort om til fat :) Virkelig fint når man kan bruke ting til andre bruksområder isteden for å bare kaste og kjøpe nytt synes jeg.

  SvarSlett
 7. Herlighet den peisovnen er fiiiiiin!! Kjenner jeg blir bittelittegranne misunnnelig :) Den ene broren min har nettopp fått montert akkurat en slik, og den er bare rålekker!!
  Fine bilder du viser :)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 8. Hei igjen :) Så jo nå at du har blitt med på giveawayen min :) Kjempekoselig, og tvi tvi :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 9. Vakre, stemningsfulle bilder du viser. Sååå koselig!

  Jeg kjenner meg godt igjen i det å ville opp til Mattisheimen. Jeg holder på å pusse opp sommerhuset vårt, og jeg vil egentlig dit hver helg, men...det er jo en del som må gjøres hjemme, også. Får kjøkken fra Ikea neste uke som skal settes opp der, og jeg er bare såååå spent. Kan nesten ikke vente. Jeg får alltid sånn ro over meg hver gang jeg går ut av bilen foran sommerhuset. Det var min fars paradis og det er også mitt paradis.

  Ha en fin og koselig lørdag! Nydelig peis dere har. Veldig "mysig" ;-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Serviettholderen ble jo kjempefin :) du e jo så full av gode ideer, det tenkte ikke æ på og gjøre noe sonnt :)
  Glad du kunne bruke den :)

  Klem fra Mamma :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...