mandag 17. januar 2011

Slagbenk ...

Yess!
Har endelig fått meg en slagbenk =)
Har sett på denne hos Jysk siden i høst, men i kombinasjon av prisen,
og vekta, så har det ikke blitt noe kjøp før.
Men når de nå solgte den for 1000 kr, kunne jeg bare ikke la være.
Så får den bare være så styggtung som den er,
for opp til Mattisheimen skal den ;)

Bildet er lånt fra Jysk.

Men ikke før snøen blir borte ...
Er tungt nok å grynne oppover nå i snø langt oppetter leggene, med en sekk på ryggen.
Så får vi bære del for del til alt er oppe.
Tror det blir kjempefint!

Slagbenken byttes ut i denne, som jeg egentlig aldri har vært 100%  fornøyd med i kjøkkenet.
Den er litt for stor/lang,
og er dessuten egentlig en utebenk - og det trenger jeg jo og!
Så den skal ut, og brukes i tidlige sommermorgener i solveggen.
(Guuud, kor æ glær mæ til sommer!!!!)

('',)

Ha en flott mandagskveld!


post signature

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med nydelig slagbenk på Mattisheimen. En slik kunne jeg også ha tenkt meg på kjøkkenet, men det er det nok ikke plass til.. Lekker var den!

  SvarSlett
 2. Åååå, nu så æ dæ førr mæ i solvæggen på slagbænken, grønne trær, sola skinn, fuglan kvitre, fluen surre...kor deili hørtes ikke d ut! :o) Nyslagbænken va nu nydeli og blir nok å passe helt perfekt oppe på Mattisheimen, e bare sjælegla d ikke e æ som ska bær den opp...men e nok verd slite når du ser kor fint d blir.
  -klæm-

  SvarSlett
 3. Den kommer til å passe fint på Mattisheimen - gratulerer! Enda en grunn til å glede seg til snøen forsvinner :o)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  Mona

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Var nettopp en tur på Jysk selv, men DEN benken så jeg ikke!

  SvarSlett
 5. Den var kjempe fin ! BLir sikkert fin å få i hus etter at dere har slitt oppover lia der... :)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 6. nei og nei og nei så sjaalu jeg blir!!!!!
  hihi

  SvarSlett
 7. En sånn har jeg også lyst på til kjøkkenet, problemet er bare at den er ca 20 cm for lang. (Var innom Jysk og målte den.)Derfor må jeg ta en runde til de andre møbelbutikkene, kanskje de har en i passende lengde. :-)

  SvarSlett
 8. Jeg fikk tak i vitrineskapet jeg har ønsket meg så lenge, på - nettopp JYSK! Godt at det ikke MÅ være designmøbler for å se pent ut! Solid var det, også, og i dag skal jeg vaske det og fylle det opp med det fineste jeg har av glasstøy!
  Fin blogg!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...