onsdag 31. august 2011

Gammelt klesstativ ...

... skal jeg ikke påstå dette er.
Jeg snekret det sammen i sommer,
men en kopi av et gammelt stativ er det i alle fall :)
Et sted å tørke klesvasken må jeg jo ha ...

Ikke for at Mattisheimen er det stedet hvor jeg vasker mest klær,
men i tilfellet ... :)
Ellers kan det jo brukes både til å lufte sengeklær, og gulvmatter.Jeg ble kjempefornøyd.
Vurderer om jeg skal lage meg et slikt hjemme og.
Mulig jeg får mer bruk for det her, enn oppe i fjellet. =)post signature

10 kommentarer:

 1. Eksakt maken til klestativ som jeg ønsker meg og som jeg har skissert til min bedre halvdel!:)de er bare så landlige og vakre!:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Det så jo både fint og stødig ut!
  Nyt kvelden.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Virkelig et lekkert klesstativ! Et slikt har jeg også planer om. :) Så flott det står der oppe ved Mattisheimen.

  SvarSlett
 4. Det blei jo kjempefint, du er så flink, ser ennu førr mæ at du bærer opp matriellet til klesnora helt aleine ;O))
  Den historia sku du ha blogga om, med bilder ;O)

  Mamma <3

  SvarSlett
 5. Kjempe fint tørkestativ...slikt skulle jeg å hatt;)
  Kjekt å ha noe å henge ut på da:)

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer Ea

  psst: give away hos meg:)

  SvarSlett
 6. Det er ingen tvil om at klesvasken tar seg bedre ut på et slikt et! Jeg er imponert over at du har snekra det sjøl. Jeg har også et som er en mer eller mindre eksakt kopi av det gamle (men akk så råtne) som opprinnelig sto her på gården, men jeg måtte nok ty til mer erfarne snekkere for å få det produsert. (",)

  SvarSlett
 7. Et sånt har jeg også lyst
  på,de er herlige. Og tenk
  at du har laget det selv,
  flink du er.
  Klem.

  SvarSlett
 8. Så flink du er!
  Jeg hadde faktisk et maken stativ her hjemme - det stod i maaange år før det knakk sammen (var ikke malt..).
  Ha en fin torsdag :)

  SvarSlett
 9. Så flott det var!Husbonden min har laget et likedan her hjemme også:-)

  SvarSlett
 10. Hallo i luka,Renate :o)
  Kor nævvenøtti` du e`...klesstaive` b`æi laindli` og kjæmpelækkert !! Her har eg et snurrestativ og sånn `b`i dæ æi stuinn tell trur eg...syns dæ e hæilt græit i vijllhagen vårres :o) Her e dæ gubben som snekkre mæns eg male...æiller sjabbe...hihi...mæn mæ ti` å stuinne bi` dæ kanskje et sånt klesstativ her og...mæn har mæir løsst på to påla tell æi hængekøya...og væksthus mæ gamle vindua...og garderobeskap i gammel stil og uinnerskap tell kjøkkene...og...og...lesta e lang...hihi...uinnerskapan skal gubben faktisk byjnne på iløpe` av høst`n samt et skoffedarium...han har og fådd æi bestæilling hos dattra mi å æi bok/magasin/tallærkenhyjlla ala de han har laga her hæime...trur ikkje han b`i arbæi``slaus mæ dæ første her hæime...hihi...ha fine høstdaga og kos deg masse både hæime og på Mattisheimen...klæm...Vintagepia :o)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...