torsdag 29. november 2012

Bittelitt forandring ...

Etter at jeg klaget min nød over lite forandring/utskifting av tekstiler på Mattisheimen her for noen uker siden,
fant jeg ut at noe måtte gjøres :)Symaskinen kom frem,
og nye forheng til kjøkkenet ble kreert. 
(dårlige bilder. Var så lyst ute og vanskelig å fotografere mot vinduene, og jeg hadde ikke annet enn mobilkameraet)

Stoffet er i lin, og er noe jeg har hatt liggende i et par år.
Slikt forheng hadde jeg før, for de som ikke har sett det.
(og da jeg skulle lete etter et innlegg fra kjøkkenet, innså jeg at det var leeeenge siden jeg hadde vist det frem i sin helhet ... Vi snakker et par år her ...)

For snart to uker siden var jeg på julemesse i Ballangen.
Der kjøpte jeg meg et villsauskinn.
Foreløpig har det fått plass i slagbenken på kjøkkenet.

Godt med forandring, selv om det ikke var av de helt store. 

En riktig god torsdag ønskes til alle!
Snart helg, og årets første julebord, for vår del, står for tur. 

=)post signature

6 kommentarer:

 1. Ja det ble fint med litt tyngre stoffer nå i vintertiden.
  Og så passet det knallbra med reinskinnet på sittebenken :)
  Godt med litt forandring innimellom :)

  Ha en fin og effektiv skrivedag ;)))

  SvarSlett
 2. Koselig du har gjort det :) Go adventstid :)

  SvarSlett
 3. Hei Renate.E så imponert over ka dåkker har fått til på Mattisheimen.Greit at det e lenge sia æ va innover i Skjomen,men det æ huske var at når æ så over fjorden til andre sia så var det et gammelt lite hus langt opp i bratte lia.Den utsikten,roa og urørt natur som dåkker har der e unikt.Atmosfæren rundt dæ må jo være perfekt for en forfatter som dæ.Ønske dæ alt godt med skrivinga.:-)

  SvarSlett
 4. D der ble knallbra :D syns åsså reinskinnet passa bra på sittebenken :-)
  Ha ei flott førjulstid på mattisheimen å hjemme :)

  klæm lillebror

  SvarSlett
 5. Det er artig når man plutselig får ånden over seg, og spesielt når resultatet blir så bra som dette! (",) Det var fint å få se bilder av kjøkkenet, jeg har ikke sett de gamle bildene tror jeg. Veldig flott, skjønner at du trives.

  SvarSlett
 6. Er koselig å pynte med slike skinn :) Lunt og godt å sitte på også :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...