søndag 27. januar 2013

Vinter og snø ...

Husbonden nyter helga på Mattisheimen,  mens jeg er hjemme i Håkvik med jentene og samtidig forsøker å få unna litt jobb. Jeg lengter skikkelig oppover - og bedre ble det ikke da han sendte meg disse fine vinterbildene :-)

Ha en fortsatt fin søndag!

6 kommentarer:

 1. Ja, det var fine bilder han hadde tatt, ser vi skal få mere nedbør de neste dagene, men så blir det vist sol på onsdag, sa metrologen nu på tv ikveld.

  Du får prøve og få jobba litt nu når du er aleine, ( ungene sitter vell oppe med pc, en sin )

  Mamma :)

  SvarSlett
 2. Det skjønner jeg! Ikke rart du lengter opp dit når han sender deg fine bilder derfra. :)

  SvarSlett
 3. Så herlige vinterbilder fra Mattisheimen. Skjønner godt at du heller vil dra dit, enn sitte hjemme å jobbe. Ha en fin dag iallefall.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder :)
  Tenker du lengter oppover dit ja.

  SvarSlett
 5. Fina bilder! Önskar dig en skön vecka!
  Kram Sirpa

  SvarSlett
 6. He he, det var nesten slemy gjort av han som kunne nyte frihelga på Mattisheimen. På den andre side: Fine opplevelser skal deles. (",)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...