tirsdag 28. mai 2013

Uteplass ...

I helga kom vi endelig i gang med det som blir sommerens store prosjekt på Mattisheimen. Uteplassen nedfor huset. Dette er det eneste stedet hvor ei større flate er slett, og det er mulig å plassere bord og stoler - ellers er det bare bakker rundt huset.
Men det gjenstår masse tunge tak før vi er der. Mye jord og stein som må flyttes på. Det er dessuten et arbeid som er altfor tungt for meg å delta på. Da er det godt jeg har både en sterk mann og pappa, hvor sistnevnte i tillegg kan kunsten å stable stein :-)
Gleder meg til de blir ferdige! 
Her i nord nyter vi forresten sommeren.  Er så varmt at jeg har vært nødt til å oppsøke skyggen. Ikke ofte vi har det problemet i mai.
Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Det blir sikkert en veldig flott uteplass. Utsikten er det i alle fall ingenting å si på. Så får vi bare håpe det flotte været holder seg over våren og gjennom hele sommeren. (",)

  SvarSlett
 2. Så spennende. Det blir sikkert en fin uteplass. Håper vi får se bilder videre. Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett
 3. Det blir nok kjempefint. Med utrolig flott utsikt. Nyt dagen

  SvarSlett
 4. Hei :-), tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Ja det er litt av en utfordring med skrånene tomt, men en utfordring kan resultere i et veldig spennende resultat. Med all den flotte stenen og to flinke arbeidskarer er jeg sikker på at resultatet bli kjempebra. Gøy at sitteplassen blir på historisk grunn også. Gleder meg til å se når det er ferdig :-). Klem Pam

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som et spennende prosjekt! Det blir helt sikkert veldig bra!

  SvarSlett
 6. Håper du kose dæ masse i finværet! Får du strekka nåkka i sola, eller blir det bare skriving? Her er det både og ;) Klem!

  SvarSlett
 7. Så herlig med skikkelig sommervær i nord:) Håper på litt sommervarme i slutten av juni når vi vender nesa nordover til hytta i nord. Blir helt sikkert kjempefint med uteplassen på Mattisheimen - hva er vel vakrere enn å sitte utendørs å beskue vakre fjell og fjord? God søndag til deg!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...