fredag 10. januar 2014

Endelig tilbake ...

Godt nyttår alle sammen!

Håper dere har hatt en fin jul, og at det nye året så langt har vært bra.


Vi hadde planer om å feire vår første jul her på Mattisheimen og så virkelig frem til det. Dessverre måtte husbonden jobbe både jule- og nyttårsdagene, så da skar det seg tvert. I år var faktisk første gang siden vi overtok gården, at det ikke ble skutt opp fyrverkeri herfra da vi gikk inn i det nye året. 
Nå har jeg, hundene og Pusi vært her i ei uke. Januar har så langt vært mild, men nå har visst kulda kommet. -7 da jeg våknet, hvorpå det har sunket ytterligere et par grader. I et hus som ikke har et snev av isolasjon, var det litt småkjølig i morges, siden ovnen hadde brent ut i løpet av natta.
Dette bildet er tatt tidligere i uka.
Bare 11 dager igjen så kryper sola over fjellet.

Ha ei fin helg!

8 kommentarer:

 1. Lurer på kor lang tid du bruker for å komme dæ til plassen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis vi drar med båt fra Kongsbakk er overfarten på ca 5 min. Og så bruker vi 15-20 min opp, avhengig av hvor mye vi har å bære på.

   Men nå om vinteren, med mye "vær" og lumsk fjord, går vi som oftest fra Skjomenbrua. Da bruker vi 1 1/2 - 2 timer :-)

   Slett
 2. Kjempeflott utsikt over fine Skjomen..

  SvarSlett
 3. Så kjedeli at han måtte jobbe så planan dokkers gikk i vasken. Vi feira nyttårsaftn på campingen i Skjomen førr første gang, og d ga absolutt mersmak. Va vældi koseli! Vi snakka faktisk om d når vi kjørte innover på ettermiddagen nyttårsaftn, at d va så mørt på Mattisheimen at d nåkk ikke blei nå nyttårsfeiring dær i år. E liksom blidd en vane når vi kjøre innover å kike åver på den nydelie plassn dokkers. :o) Nydelie bilda du har tadd, kjenne d ska bli godt å få sola telbake snart. Kos dæ masse! -Cathrin-

  SvarSlett
 4. Riktig godt nyttår til deg også!

  Utrolig flotte bilder fra Mattisheimen. Skjønner godt at du koser deg der. Synd at det ikke ble jule- og nyttårsfeiring der. Vi skulle også feire nyttår i Halvardhuset, men bestemte oss for å være hjemme i siste liten, da været var så dårlig. Hadde gledet oss til å kose oss i sommerhuset, men...sånn ble det ikke. Hadde en hyggelig kveld borte hos gode venner isteden.

  Ønsker deg en super søndag! Her har det kommet snø i natt, så nå er bakken hvit. Endelig! Og...sola skinner. Jippi!

  SvarSlett
 5. Godt nyttår! Hyggelig å høre fra deg igjen.
  Her ser vi også sola i fjellene, gleder meg nå...

  SvarSlett
 6. Så koselige bilder fra Mattisheimen. Skjønner så godt at dere koser dere der. Nydelig naturbilde!!
  Ellers henger jeg med i serien din:) Når jeg har lest ut en annen bok jeg holder på med, skal jeg "sprette opp" den siste som nylig kom i posten:) Gleder meg.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...