onsdag 9. november 2011

Hei og hopp :)

Da gikk det jammen mange uker til neste innlegg ...
Tida flyr ifra meg, dessverre,
og når jeg jobber med pc'en hele dagen - og enda litt til - så har ikke blogglysten vært helt til stede.
Samtidig er det så mye annet som opptar tankene mine for tida,
men nok om det i denne runden.

Siden sist har vi fått gjort en god del på Mattisheimen.
Vinduene er skiftet, og uthuset er så godt som ferdig.
Ny pipe er på plass, og solcelleanlegget blir montert i helga
(mer om det siden - jeg lover det ikke blir over en måned til ;) )

Stua er blitt oppfrisket med litt høstfarger.
Det lyseblå teppet jeg kjøpte på Kremmerhuset i sommer
var brunt på baksida.
Når vi har så lite oppbevaringsmulighet på Mattisheimen
er det kjekt med slikt som er anvendelig på flere måter.

Putetrekkene er kjøpt på Europris - det samme med bildene på sofaryggen.

De skal opp på veggen - jeg har bare ikke kommet meg så langt ennå.
Jeg har lenge lett etter et passende motiv, uten å finne det.
Så disse skal bare henge her til det "rette" dukker opp :)

Det er mange som har etterlyst innlegg fra Mattisheimen,
noe som er kjempekoselig,
og telleren tikker jevnt og trutt oppover til tross for lite nytt fra denne kanten.
Men nå skal jeg kaste meg rundt å redigere flere bilder slik at det ikke blir så lenge til neste gang.

Ha en fin kveld!


post signature

2 kommentarer:

  1. Kjære Renate...såååå koseli` å se litt livstægn her ijnne...dæinn væinte ikkje førrgjæves som væinte på nåkka godt...hihi...dæ byjnne å ta form dær oppe i Mattishæimen og som mainn væit så tar ting ti``...MYKKJE mæir ti` æinn ka mainn trur...dæfførr e tålmodi`hæit en dyd har eg fuinne ut...gler meg tell fortsættels`n her ijnne...masse vare klæmma fra dæ likkje røe`huse` i skogen...Vintagepia

    SvarSlett
  2. Hei Renate....så koselig å høre fra deg igjen...takk og takk...trodde nesten du hadde sluttet...eller var syk! Men sånn er det vel overalt, travelt hele tiden...syns det blir mindre og mindre tid jo eldre jeg blir, puhuuu, enda jeg har allverdens tid etter jobb...men nå i mørketiden blir man jo ekstra trøtt etter jobb...
    Dere har jo fått gjort masse på "flågan" i sommer/høst...det blir så bra der oppe. Ellers så har det jo bare regnet hele høsten, så det ble ingen tur oppover...får ta det igjen til våren...høres

    Klem fra Kristin

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...