søndag 13. november 2011

Litt pynt i inngangspartiet ...

 Nå som vi har fått uthus på Mattisheimen,
har jeg endelig fått ryddet litt utenfor inngangspartiet.
Der hvor vi tidligere har hatt tre store putekasser med diverse verktøy
har den hvite benken fått plass.

Godt og varmt i baken med reinskinn på kalde vinterdager.

Benken har vi hatt på nedersia av huset til nå,
men nå som vi går mot vinter er det kjekt å kunne plassere den under tak.

Hjerter av ståltråd pynter veggen,
mens den gamle sinkbøtta har fått einekvister.
Parafinlampa gir et koselig lysskinn i høstmørket.


Jeg kom opp til Mattisheimen i går.
Geir måtte ta ei ekstra nattevakt, så han ble bare med meg over fjorden før han gikk utover igjen.
Jeg blir værende her utover i uka,
i alle fall til onsdag/torsdag.
Nyter noen dager helt alene "i verden" :)

Ha en flott søndag!


post signature

9 kommentarer:

 1. Trivelig! Så fin den benken var med skinnet på. Fint også med de eviggrønne buskene. God stemning. :)

  SvarSlett
 2. Ser du tar dæ tid til litt blogging der oppe, bra du ikke bare sitter og jobber.....
  Det blei jo fint i inngangspartiet, når du fikk ryddet der.
  Kos dæ i din egen verden , hilsen Mamma <3

  SvarSlett
 3. Så koselig det ser ut. Bloggen din er en veldig inspirasjon når jeg til våren begynner å pusse opp mitt eget feriehus. Mamma døde i vår og nå har jeg overtatt huset som jeg skal bruke som skrivestue og feriebolig. Ønsker deg en fin uke:-)

  SvarSlett
 4. Så koselig det var her da;-))

  SvarSlett
 5. Hei Renate!
  Så koselig du har gjort det der oppe! Det er så fint med einer, det har vi også masse av på "landet" vårt! Men at du tør å være der alene, himmel det hadde ikke jeg turt, nå sier du sikkert "hva skal jeg være redd for", og det er nok ingenting å være redd for, jeg synes bare det er ekkelt å høre forskjellige lyder jeg ikke vet hva er.

  Så flott de ble de nye vinduene, kjempebra!
  Kos deg der oppe, du, her må man jobbe.

  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Høres herlig ut med noen fridager på Mattisheimen. Kos deg masse!

  Flott inngangsparti dere har der ;-) Koselig!

  SvarSlett
 7. Hei Renate :o)
  Dokker har fådd dæ råååkoseli` oppe på Mattisheimen...og så stæmningsfuillt dæ va` mæ dæinn løkta oppå ræinsskjinne opp i dæinn kvite bænken...digg...digg...digg...kjøpte jo sånn hagebænk mæ to stola og bord i sommar mæn har sætt dæ i garasj`n førr vijnter`n som lar væinte på seg...har såååå løsst å ta fram bære bænken mæn gubben nækte å ha nåkka ståanes på varandaen vesst dæ bli mykkje sny...hmf...jaja...får se om eg ikkje får tell å overtale han...hihi...e jo sååå koseli` mæ en bænk mæ sny på...når dæinn kjæm væl og mærke (snyen ailltså)...du får kose deg alæina dær oppe i stijlla...hørtes unækteli` dæili` ut...klæm fra dæ likkje røe`huse` i skogen...Vintagpia

  SvarSlett
 8. Så koselig:)...Skikkelig stemningsfullt:)
  Kos deg masse der oppe:)

  Ønsker deg en finfin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 9. Hyggelig med innlegg fra deg igjen. (",) Du er neppe spesielt mørkeredd når du er alene oppe i Mattisheimen. Sikkert koselig nå i mørketida!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...