onsdag 28. desember 2011

Late romjulsdager ...

Dagene går, og snart skriver vi 2012, dere.
Et helt flunkende nytt år, som lover mye spennende - i alle fall for min del :)

Men først skal resten av romjula nytes.
Det har blitt mange late dager på meg - flere enn jeg hadde tenkt.
Jeg har sittet oppe til langt på natt, og sove lenge på dagene.
Spist uhorvelig mye mat,
lest flere bøker, og strikket masse på nordlandskofta mi.

 I dag har jeg forsøkt å jobbe litt, men det går tregt etter alle fridagene.

Nå venter jeg bare på at Geir skal bli ferdig på jobb,
så skal vi utover å sette båten på sjøen igjen.
Vi satser på at uværet har rast fra seg i denne omgang
slik at vi kan feire nyttår på Mattisheimen.
Planen er å dra over fjorden i morgen.

Broren min skal og være sammen med oss oppe i fjellsida.
Siden Geir har arbeidshelg, må han pendle til og fra.
Krysser fingrene for at han ikke blir stående på "feil" side av fjorden
og se at vi skyter opp fyrverkeriet :)

Her er det dekorerte juletreet vårt hjemme i Håkvik.
Det er pyntet med kuler i sølv og hvitt, engler,
og selvsagt ei stjerne i toppen.

Ønsker alle ei fortsatt fin romjulsfeiring!
Håper værgudene holder det de har lovet så langt,
og at jeg kan komme med et innlegg fra Mattisheimen i løpet av de nærmeste dagene :)


post signature

6 kommentarer:

 1. Heisann :)

  Så godt at du bare har kost deg og slappet av i jula, det er slik det skal være, inget stress. Jeg kan tenke meg det blir flott å komme opp til Mattisheimen på nyttårsaften, det blir nok veldig koselig og ikke minst får dere jo en fantastisk utsikt der oppe fra :)

  Ha et riktig godt nyttår der oppe i nord :)

  SvarSlett
 2. Hei Renate. Jeg har også slappet av i jula, men nå lengter jeg til hverdagene. Det blir et spennende år,det er det alltid når man står foran et nytt år. Ønsker deg og familien et godt nytt år og fine dager på Mattisheimen.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder fra dæ idag, håper virkelig at sjøen ligger helt stille de neste dagene, når geir skal pendle, og Lotte skal jo også over fjorden på lørdag, følger nu med lommelykta dokkers fra stua her, når dokker går på do der oppe :O)))

  Ha det fint der oppe, hilsen mamma<3

  SvarSlett
 4. Så fin juletrepynt :)
  Kos dere i nyttårshelga!

  SvarSlett
 5. Såå bra at du har kost deg...det er viktig i en ellers travel hverdag...så har du vel nok å gjøre i tiden fremover...nybakt forfatter som du er!
  Ønsker deg et innholdsrikt, kreativt og spennende nytt år!
  Nyttårsklem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Riktig, riktig godt nyttår til deg og dine! Jeg håper du får et fantastisk fint år ;-) Det høres ut som du har hatt noen herlige romjulsdager. Nyttårsaften i Mattisheimen høres veldig koselig ut. Vi skulle egentlig feiret i Halvardhuset, men min kjære mamma fikk influensa - så vi valgte å bli hjemme. Hun er heldigvis mye bedre nå ;-)

  Det har vært veldig hyggelig å bli kjent med deg i 2011 - og jeg ser frem til å følge deg videre i 2012.

  Skjønne julebilder du viser!

  Ha en super 1. nyttårsdag!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...