fredag 8. juni 2012

Blogginnlegg på Serieliv ...

For noen dager siden hadde jeg et blogginnlegg om det å være debutant på forlagsbloggen Serieliv.

Det kan leses her.


Illustrasjonen til bok 4, Heksenatt,
som er i salg fra 9. juli, er lagt ut på forlagets nettsider.
(ikke det beste bildet, men alt jeg fant i farta.)
For dere som abonnerer, tipper jeg at den vil havne i postkassa mot slutten av måneden =)

Baksidetekst:

Stina visste at hendelsen i matstua ville få følger, både for Guren, Marja og henne selv. Det var tross alt en av Bals menn som forulykket. Da hun blir hentet inn til avhør, er hun forberedt, men føler likevel frykt. Bals metoder er beryktede, og hun kan ikke regne med å møte barmhjertighet.

Stina seg i kne. Slo armene om det sviende, blødende brystet. Det tok tid før hun forsto at skriket som blandet seg med Bals latter, var hennes eget.
Hun enset vagt at Lippert kom stormende frem. ”I svarte, Bal! Var det nødvendig?”
”Jeg kunne, Lippert!” Bal ble brått hard og alvorlig i stemmen. ”Jeg gjorde det fordi jeg kunne. Det er merket mitt, det vet du. Merket mitt!”

***

Nå er det fredag og helg!
Kom ned fra Mattisheimen i går, men drar opp igjen i dag så snart Geir er ferdig på jobb,
og minsta er kommet fra skola.

Ha en fin dag!


post signature

2 kommentarer:

 1. Nå....blir stina slått av bal,,, huff, høres like spennede ut som de forrige bøkene av stina saga :)
  Det e ikke sikkert æ kommer må oppover til Mattisheimen imorra, e enda så tett i brystet og hoster , da trur æ d blir blir for tungt og klatre oppover til dæ , men pappa kan sikkert komme en tur :O)

  Hilsen Mamma ;)

  SvarSlett
 2. Åååå, jeg gleder meg så til neste bok kommer at jeg nesten ikke kan vente!
  Noen ganger tar jeg meg i å sitte her å fundere på hva somskal skje og hva jeg ikke vil skal skje, man lever seg inn i historien om Stina :)

  Ha en fin helg Renate der oppe på Mattisheimen oeg en god klem sendes nordover til deg :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...