onsdag 11. juli 2012

Sommersalg!!!

... på Stina Saga!! =D


Tilbakemeldingene på serien har vært over all forventning.
Jeg har fått telefoner, sms, mail og brev(!! kan ikke huske sist jeg fikk et håndskrevet brev i posten!) fra alle kanter av landet.
Menn og kvinner, i alle aldre, har tatt kontakt - jeg har til og med snakket med jenter helt nede i 10-11års alderen som leser og liker Stina Saga.
Det er kjempegøy å vite at så mange følger med på det jeg har skrevet og gleder seg til neste bok! :)

Men - det er alltids bøker til enda flere ;)
Har du fortsatt ikke lest Stina Saga, men tenkt at du skal gjøre det, får du et superkupp nå.
Dersom du tegner abonnement, får du de 4 første bøkene i serien til kun kr 169,-

Klikk på bildet over, så kommer du rett til bestillingsskjemaet.
***
Og følger du allerede Stina Saga og kan anbefale den til andre,
så får du selvfølgelig lov å tipse videre om dette tilbudet ;-)

Jeg har tatt meg den frihet og samlet sammen et bittelite knippe av de tilbakemeldingene jeg har fått siden lanseringen i februar.
Noen er sendt meg privat, mens andre ligger åpent på nett 
(har likevel valgt å ta bort etternavnet til den som har skrevet ).

* Heidi: wow......denne serien virker fantastisk bra og har forelsket meg i forfatters beskrivelser.BRAVO!!!
* Kirsten: Har aldri lest sånne serier, men denne falt i smak! J
* Gro Angelica: Denne serien likte jeg godt! Leser pr. i dag 14 serier. Stina Saga var en av de gode!!!
* Hilde: Fikk boka Stina Saga igår. Og wow sier jeg bare. Startet å lese og kunne ikke legge boka ifra meg før jeg var ferdig med den. En bok som både fikk meg til å le,rase i sinne og ikke minst.. tørke en liten tåre :) Fantastisk. Kan nesten ikke vente på neste bok :)
* Aud Helen: Første bok i serien "Stina Saga" er så godt vevd sammen, så intenst framstilt at det var vanskelig å legge den fra seg. Har aldri gitt terningkast 6 for første bok i en serie men denne gangen gjør jeg det. Håper fortsettelsen blir like bra. Anbefales på det sterkeste!
* Eva: Gleder meg allerede til neste bok, men det er jo lenge til den kommer. Synes serien har vært kjempebra så langt :)
* Renée: Jeg har aldri likt å lese om hekseri og historier fra langt bak i tid. Men du har klart å omvende meg. :) Bøkene fenger meg, og jeg er helt oppslukt - kan ikke vente til nr 4 kommer i posten. Du skriver veldig bra, jeg leve meg så inn i bøkene og klare så vidt å legge de i fra meg.
* Anette: Må bare sende deg en melding ang bøkene du skrive, må bare få sagt det til deg. Jeg har aldri likt å lese bøker og jeg har kun lest en bok på mine 33 leveår, ja helt til Stina Saga kom. Nå er jeg halvveis i bok 3 allerede. Elsker dem. Jeg lever meg virkelig inn i det, så fantastisk. Tusen takk for leseopplevelsene så langt, gleder meg til fortsettelsen.
* Janne: Leste ut boka på noen få timer,og det har jeg aldri gjort før. En kjempebra serie og jeg klarer nesten ikke vente til neste bok kommer.Veldig bra skrevet Renate, terningkast 6 fra meg:)

***

Ønsker dere en kjempefin ettermiddag og en fortsatt fin lesesommer fra regnfulle Mattisheimen! 
post signature

9 kommentarer:

 1. Nyt suksessen og la den inspirere deg videre! (",)

  SvarSlett
 2. Løp og kjøp!
  Jeg må innrømme at jeg ikke var solgt etter første bok, og ikke andre heller. Vurderte faktisk å gi opp... Er det lov til å si det? Men etter tredje og fjerde - wow! Gleder meg til fortsettelsen, spennende, spennende! Du skriver knallgodt!
  Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig er det lov til å si det, Hanne! Absolutt ALLE kan ikke like serien min. Skulle virkelig ønske det, men sånn er det ikke for noen forfattere :) Jeg er veldig glad for at du ga Stina Saga en til sjanse, og så godt å høre at du har likt de to siste bøkene. Tusen takk!

   Slett
 3. Har nå blitt abonnent, gleder meg til å få bøker i posten snart! :)

  Aud

  SvarSlett
 4. Så trivelig, Aud! Håper du får mange fine lesestunder med Stina Saga! =)

  Renate

  SvarSlett
 5. Jeg abonnerer på Stina saga! :) benyttet meg av sommertilbudet ;)
  Blir nok ikke å begynne å lese den før det er kommet en goood del bøker ut (men det klør i fingrene!) Og din lillebror Remy skryter deg i skyene vær gang jeg snakker med han! :D Lykke til med skrivingen, jeg GLEDER meg til å begynne å lese!=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tine,

   Så trivelig å høre! Men at du klarer å la være å lese! =D De bøkene jeg abonnerer på, blir påbegynt allerede ved postkassa. Plasten flerres av, og jeg er ikke snakkende til de neste to timene ;)

   Håper du vil like serien når du kommer igang! Var det forresten deg jeg signerte ei bok til, via Remy?

   Renate

   Slett
  2. hehe, det er vanskelig og jeg kikker på bøkene OFTE, men leser så mange andre serier i tillegg, så klarer å la være :)

   Jepp det var meg og min mor =) kjempetakknemlig! :D

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...