fredag 3. desember 2010

Årets julekalendere ...

Da var vi allerede inne i desember, gitt :)
Huset er ferdig pyntet, bare juletreet mangler.
Skal se om jeg får tatt noen bilder i løpet av helga, i dagslys.

Årets julekalender til minstetuppa, er pakket inn i gråpapir, pyntet med blondeklistremerke,
og papphjerter fra Nille.

Så var jeg i den lille skogen bak huset vårt og klipte av en litt tykk bjørkepinne,
og surret på et blondebånd.
En spiker i kjøkkenveggen - og pakkene var bare å henge på plass.
Enkelt og greit :)

Fjortistuppa har fått en liiiitt mindre kreativ variant i år ...
En kindereggkalender!
Var uhyre lettet over å slippe å leite etter 24 småting til henne ...
Ser for meg at det hadde blitt en kostbar affære :)

Ha ei flott helg!post signature

5 kommentarer:

 1. Beautiful and very creative!
  Have a nice weekend.

  SvarSlett
 2. Nydelig julekalender! Digger den greinen og posene ble kjempefine! :o)

  Ønsker deg og dine en riktig god helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Så lurt med den greinen, og pakkene var kjempefint innpakket! Jeg måtte pakke om 48 legopakker fra ferdigkjøpte legokalendere sånn at de skulle få bruke de hjemmesydde kalenderene i år også...Det var det de ønsket seg, og det sparte meg jo for en del grubling og leting etter kalendergaver, da ;o)

  Mona

  SvarSlett
 4. Superkul og kreativ julekalender (",)
  Klem fra Karin

  SvarSlett
 5. Underbar kalender:-)

  M @ Lit de Parade

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...