onsdag 22. desember 2010

Full kontroll ...

Jeg er sååå i rute.
I kjemperute, faktisk :)
Siden minstetuppa skulle til ny kontroll med armen i dag,
og det nok en gang skulle vurderes operasjon,
var jeg nødt til å få ferdig så mye som mulig til i dag.
Heldivis slapp hun operasjon (hurrey!).
I denne omgang, vel og merke ... Ny kontroll på onsdag.
Men satser på at når de til NÅ ikke har operert, så blir det heller ikke noe av det.

Juletreet er kommet inn i ferdigvasket hus.
Så nå dufter det herlig av furu, grønnsåpe og kongerøkelse (jepp. Det ble et furutre i år)
Vi pleier ikke å pynte det før lillejulaften.

Men dette treet trenger nesten ikke pynt =)
Det er fyllt med kongler,
men lys og litt julekuler skal selvfølgelig få komme på.

Under treet har jeg rett og slett bare dandert et stykke med nervøs fløyel (er det ikke det det heter?).
Kjøpt på Jysk for en billig penge.
Og julegaven -
den er min og mannens, fra jentene :)

På mandag gjorde jeg unna juleinnkjøpene,
huset ble vasket i går - og stua igjen i dag etter at treet kom inn,
og stort sett alle gavene er pakket inn. Har noe småtteri igjen som jeg skal kose meg med i morgen.
Rundstykker og valnøttbrød ble bakt i går.
Det eneste som gjenstår er rydding av badet/vaskerommet nede.
Tar det i morgen, gjør jeg.
Resten av kvelden skal benyttes til kos foran peisen,
med stearinlys på bordet.
Jentene har bestilt julefrokost i morgen.
Antar det blir julelunsj - jeg er helt "vrangsøvd" etter ei uke fri :)

Ha en flott bittelillejulaftenskveld!

post signature

2 kommentarer:

 1. For et vakkert juletre! Helt nydelig! Lurt med nervøs fløyel som teppe.

  Heldige du som er i rute ;-) Jeg har fortsatt en del å gjøre. Har fri i dag, så i dag blir det vasking og innkjøp av de siste julegavene.

  Ha en fredfull og fin lillejulaften ;-)

  SvarSlett
 2. نصائح للوقاية من حشرات الفراش تتمّ عملية الوقاية من حشرات الفراش من خلال الانتباه للنصائح الآتية: تفقد أسرة وأغطية فراش غرفة النوم في الفندق عند السفر أو عند الانتقال لأيّ مسكنٍ آخر مفروش، ويتمّ ذلك عن طريق إحضار مصباحٍ يدوي وتفقد أسرة الفراش وطبقاته وحوافه التي يتوقع أن تختبئ حشرات الفراش فيها، وتفقد الفراغات الموجودة خلف رأسية السرير حيث يعتبر هذا المكان المفضل لدى حشرات الفراش، لذلك يُنصح بتنظيفه جيداً قبل السكن في هذه الأماكن والنوم فيها. الحرص الشديد عند إحضار أثاثٍ مستعمل إلى البيت ورشه وتنظيفه جيداً قبل إدخاله إلى البيت. الانتباه جيداً في حال قيام الفرد بشراء ملابس مستعملة، ففي هذه الحالة يتحتم عليه غسلها جيداً على درجة حرارةٍ متوسطةٍ أو عاليةٍ في الغسالة قبل ارتدائها.
  شركة مكافحة حشرات ببريدة
  شركة مكافحة حشرات بحائل
  شركة مكافحة حشرات بالقصيم
  شركة مكافحة حشرات بالاحساء

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...