fredag 24. desember 2010

Gledelig Jul!

Ønsker alle mine følgere og lesere

En riktig God og fredfull Jul!post signature

3 kommentarer:

 1. Så koseli du har pynta, og et nydeli juletre. Vårres tre e ikke bloggbart førr å si d sånn... e min bedre halldel som har handla d inn aleina og d trur æ ikke blir å skje tel næste år igjen førr å si d sånn...hehe...men blei nu litt bedre når vi fikk pynta d, men bare litt... :o)
  Kos dæ masse me dine di hær juledagan og ha ei fortsatt kjæmpefin jul!
  -juleklæm-

  SvarSlett
 2. førr nån herlige julebilda :) Håpe dokker hadde en flott julekveld :)

  KLæm

  SvarSlett
 3. Haha! For noen stilige julehunder! :o) Og for et vakkert dekket bord! Nydelig pynt og en fin måte å "ordne" serviettene på. :o)

  Flott annen julepynt også, likte amaryllisen i norgesglasset.

  God romjul!
  Klem Jenny

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...