søndag 26. juni 2011

Ei trampolie kan brukes til så mangt ...

f.eks til å ta konfirmasjonsbilder på ...
Forrige helg bar vi bunaden med oss opp til Mattisheimen
for å ta bilder til takkekortene etter eldstetuppas konfirmasjon.
Hva vi skal bruke har vi ennå ikke bestemt ...
Med en vakker bunadkledd konfirmant,
og nydelig natur, fikk vi nok av fine bilder.


post signature

11 kommentarer:

 1. For en artig ide med trampolinebilde! Fantastisk natur og vakker konfirmant er jo uansett en uslåeløig kombinasjon :) *♥*

  SvarSlett
 2. Så flott konfirmant , natur og bilder en blir stolt av og være Norsk når en ser sånt , Marit.

  SvarSlett
 3. Vakker konfirmant, og vakre bilder!!!
  Ha ei ny god uke!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Herrerminhatt så flotte og originale bilder. Æ e lamslått av beundring :))
  Da var det valgets kvaler,bildene er nydelige alle som en :))
  Klem fra Sidsel

  SvarSlett
 5. Førr nån flotte bilda :)
  Flink du e!

  Trine

  SvarSlett
 6. Du for noen vakre bilder av en flott konfirmant i nydelig bunad!! For noen flotte omgivelser og natur hun var omgitt med! så heldige dere er på Mattisheimen!

  Vinduene er nye (1996) og ble bestilt fra Aarthun trevarefabrikk (kanskje det beg. med en Å) De lager nøyaktig kopi av gamle dører og vinduer. Døren mot sjøen er også en kopi av en gammel. Det er ikke noe blanke aluminiumlister som jeg ser andre leverandører legger på nye vinduer. De er selvfølgelig tette og det fulgte med slike gammeldagse vinduslukkere :-) husker ikke ordet:-)Både vinduer og dører er tro kopi av det gamle. Dere vil nok ikke merke forskjell, bortsett fra at de nye holder bedre på varmen:-)
  Da vi bygget naustet i 2008 ville vi ha gammeldags vinduer der også og fant at Røros Vinduer var både rimeligere og kjappere med betillingen. (det kan jo variere noe mht str. De er også veldig fine i profileringene og leverer de samme vindusåpnerne.
  Uansett ring til dem og snakk med dem personlig og fortell deres ønsker. De er veldig hyggelige begge plasser. Lykke til i avgjørelsen. håper det var til hjelp:-)
  Klem fra Hjørdis i Hidlesundet:-)
  P.s.Det er noe tull med påloggingen. Klarer ikke legge inn kommentarer, blir logget av hver gang jeg prøver å sende noe.

  SvarSlett
 7. Jeg holder en knapp på bildet av konfirmant + hund. Kjempeflott!

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder!!

  Jeg er veldig fornøyd med tørkestativet!

  God kveld!

  SvarSlett
 9. Hei,Renate :o)
  Fantastiske og originale konfirmasjonsbilda tell glede og inspirasjon i fantastisk nord-norsk natur!!! Næstn så eg blæi ståillt eg og sæll om dæ ikkje e mi pia...har jo konfirmant tell næste år (go`guttn) og åre ætter e dæ go`pia sin tur...både gler meg og grue meg...mæn mæst gler eg meg :o) Gler meg tell flæire bilda fra Mattisheimen!! Har kosa meg masse sia eg kom hæim fra mammamia-tur`n ilag mæ dattra mi og bæstemorguille mett og snart kjæm dæm nordover hæile gjængen i tellegg tell æildstesønn mæ kjæreste så dæ bli fuillt hus og stormanes jubel ætter kvært...hærli`mæ sommar :o) Vi kose oss kjæmpemasse i dæ likkje røe huse i skogen i Magisåsvika...ting byjnne å komme på plass og snart står varandarækkværk på tapeten...hmmm...bli hæktisk dæ her mæn e værd dæ :o) Mange sommarklæmma tell deg og dine og tusn takk førr koseli`kommentar på bloggen min...dæ varme <3 Vintagepia

  SvarSlett
 10. Jøss...sååå pene bilder av ei nydelig pia. Super blogg du har..ramlet inn her etter at jeg så adr. din hos en medblogger.

  Legger deg til lista mi, så kommer jeg snart igjen.

  Ha en super helg.

  SvarSlett
 11. Helt fantastiske bilder! Den utsikten og konfirmanten som står der i bunad. Aldeles nydelig. :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...