torsdag 23. juni 2011

Herlige, lyse sommernetter i nord ...

... har det vært de siste ukene.
(nå har det regnet litt denne uka, men det trenger vi vel, det og ;) )
Hos oss på Mattisheimen kommer sola tidlig på natta,
men så går den tidlig ned om ettermiddagen - ca kl 18.00.
(men, man kan vel ikke få alt heller )

Litt lenger inn i fjorden er de så heldige å få nyte midnattsola,
mens vi får nyte utsikten.

Minsta, og den ene tanteungen min, innviet trampolina på Mattisheimen med ei overnatting i helga som var :)
 
Ha en flott St.aften!
For vår del skal den tilbringes i vakre Skjomen hos mamma og pappa.

post signature

2 kommentarer:

 1. Å, sov ungene ute på trampolina, kor artig :)
  Da regner æ med de sov godt i den nord norske deilige lufta.
  Nydelig bilde av middnattsola,

  ¨Mamma ;

  SvarSlett
 2. Jeg er målløs over den flotte beliggenheten til Mattisheimen, og utrolig imponert over alt dere har fått til på tross av den kronglete veien opp og ned (kikket på bildene hos Stall Nilsen tidligere i uka). Sjøl ligger jeg rett ved E6, det kan oppleves litt mindre sjarmerende når helgetrafikken setter inn... Til gjengjeld ligger fjorden like nært på den andre siden, det gjelder å fokusere på det positive!

  Kos deg med St. Hans!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...