lørdag 25. juni 2011

Jeg har fått meg hagedam!

Mellom huset og utedoen renner en liten bekk.

Under den lille "steinbrua" har pappa og Geir gravd ut,
og laget en liten dam.

Jeg har sånn smått begynt å plante litt rundt ...


både rosenrot (som det vokser flust av her oppe hos oss),

og den nydelige bekkeblomen har kommet på plass.

Mer kommer.
Jeg må bare se det litt an først :)


post signature

2 kommentarer:

 1. Heia du!
  Guri, så flott!! Det der kommer til å bli så bra. Kos deg med prosjektet og fortsatt god helg:-)
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. إلا أن هذه اللحظة تكفل لك شكتنا حياة امنه وخالية من الذباب على الإطلاقً، تعد شركتنا المؤسسة الأولي لمكافحة الذباب بصبيا فنحن نوفر لك افضل خدمة بأسرع سعر فلا تحتار بالاتصال والتواصل معنا بأي توقيت.
  شركة مكافحة النمل الابيض بجدة
  شركة مكافحة حشرات بجدة
  شركة رش مبيدات بجدة
  افضل شركة رش مبيدات

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...