søndag 12. februar 2012

En kjempeoverraskelse på morsdagen ...

I går var det faktisk så vårlig i bakkene 
at jeg vurderte ei stund å finne frem riva og begynne med den første våronna (optimist!!).
Men i dag våknet jeg til lettskyet vær, og et dryss av nysnø på bakken.
Mattisheimen bader i lav vintersol.

Det er ikke ofte vi får besøk på Mattisheimen.
Som regel er vi varslet på forhand når det stikker noen innom.
Det hender likevel det ramler ei og anna sjel forbi her,
men da om sommeren.

Et lett dryss av nysnø på trærne.

Derfor tok det ei stund før jeg registrerte bankelydene nede
etter å ha slått øynene opp kl 9 i morges.
Og etter at de var hørt, tok det enda ei stund før jeg innså hva det kunne være.
Jeg fikk kledd meg i ei fart, og etter en kjapp titt ut vinduet så jeg ett sett fotspor opp til huset!?
Pudder ...

Overraskelsen var større enn størst da jeg fikk låst opp og åpnet døra,
og fant eldstetuppa på trappa!
Ærlig talt så trodde jeg ikke at jeg var våknet skikkelig =)

Snø på klessnora.

Og like etter kom Geir og minstetuppa opp bakkene :)
De hadde stått opp kl 7,
og kommet over fjorden for å spise frokost sammen med meg på Mattisheimen.
Kjempekos! <3

Med seg hadde de en stor pose godteri og
masse stearinlys (som jeg hadde glemt snart var fritt for her).

Håper alle mammaer der ute har hatt en fin morsdag!
Det har i alle fall jeg hatt :)

Ps!
Har du lest 1. bok i Stina Saga?
Hvis ikke, ligger de to første kapitlene ute på nett.
Du kan lese dem her.post signature

14 kommentarer:

 1. For en trivelig overraskelse. Gratulerer med dagen. (",)

  SvarSlett
 2. Så fint og se sola hos dæ, hadde ho her og inn kjøkkenvinduet imorrest i noen minutter.
  Fine bilder, det bilde nr.5, lurte æ lenge og vell på ka det var for noe, till æ så at det sto under bilde med små skrift....snø på klesnora ;O)))

  Ha det fortsatt fint der oppe, ser du har lys på ute, nu tar æ kveld, natta til dæ <3

  Mamma ;O)

  SvarSlett
 3. Ja har lest den, og den kan virkelig anbefales :o)))) Nu vente æ UTÅLMODIG på bok 2 :o)

  SvarSlett
 4. Så vakkert det er der oppe på Mattisheimen, det kan ta pusten fra noen og enhver :)

  Så koselig med besøk på morsdagen, slikt er kjempekos og veldig hyggelig.

  Jeg har abonnert på Stina Saga, men ennå ikke fått den første boken.. Vet ikke om jeg gjorde noe feil da det stod fra hvilken bok jeg ville begynne å abonnere på. Jeg skrev bok nr. 2 fordi det stod at den første man fikk var gratis og da gikk jeg utfra at det var bok nr. 2 man begynte å abonnere på. Så jeg skal se om den kommer i posten imorgen, hvis ikke skal jeg ringe :) Er jo så spent på den boken og kan ikke vente med å få lest den!

  Ha en fin uke Renate og en klem sendes deg :)

  SvarSlett
 5. Hærlig overraskelse <3 Ja har hatt en super morsdag ! Venter ennu på bladet Narvik idag der boka skulle medfølge...men den her gangen dukker den tydligvis ikke opp her hos meg :( Men er spent !!!!
  Mvh Tove Olsen(http://toveslillehjerterom.blogg.no/)

  SvarSlett
 6. Førr en koseli morsdagsoverraskelse! Men må innrømm at æ syns du e skikkeli tøff som tør å være aleina dær oppe, æ hadde værtfall dødd både en og to ganga om æ hadde opplevd at d banka på døra før æ hadde slådd opp øyan langt oppe i fjellsia. Aldri i live om æ hadde drista mæ tel å åpne... ;o)
  Hær har morsdagen blidd feira på jobb og me middag hos svigermor, vældi koseli. Vente ennu i spenning på at boka ska dompe ne i postkassn min, krysse fingran førr at d skjer i mårra den dag. Har vært flink å ikke sniklæst på linken du har lagt ut, men kjenne d blir værre og værre førr vær gang æ e innom hær. :o)

  Kos dæ masse på vakre Mattisheimen!

  SvarSlett
 7. Hørtes ut som en koselig overraskelse. Skjønner godt at du ikke forstod var det var med engang;O) Kjempeflotte bilder. Ha en flott uke;klem

  SvarSlett
 8. Så koselig overraskelse på morsdagen ღ
  ... og nydelige bilder du viser - for
  en herlig plass ღ Ønsker deg en fortsatt
  fin uke, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Så koseligt med morsdagsbesøk=) Er utrolig fint oppe på mattisheimen, dere er heldig som har et så fint feriehus:)

  Har bestillt første bok i serien din, så nå gleder jeg meg bare til den kommer:)

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 10. Det var jo skikkelig heftig...tenk det...over fjorden så tidlig...herlighet ble du ikke redd? Koselig for deg å få besøk oppå flågan...en mors dag!
  Ha en riktig god kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 11. For en koselig overraskelse du fikk på morgenkvisten!
  Her kom boken i posten i dag og jeg gleder meg sånn til å lese den. Min eldste datter på 11 lurte på om de var noe aldersgrense på den for hun syntes den så interessant ut og ville lese den :o)

  klem Mona

  SvarSlett
 12. Det er kjempekos med slike overaskelser ja, skjønner godt at du ble glad og overasket, men synes nå du fortjener dette. Gleder meg til å komme igang med boka, du får kose deg fortsatt på Mattisheimen, ser på alle bildene du legger ut, en fantastisk fin plass, så skjønner godt at du koser deg og at det er en god plass å være, klæmma fra meg til deg <3

  SvarSlett
 13. JIPPI....nå er endelig Stina Saga kommet hjem til meg! Er omtrent halvveis i boka - har ikke lyst til å bli feridg så fort, blir jo så lenge å vente til neste bok...:) Hyggelig helg til deg og dine! Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...