mandag 20. februar 2012

Og DER ...

... var Stina Saga ute i butikkene! =D

Jeg har hatt en kjempefin dag på Rema 1000 Ankenes,
med boksignering, Stina Saga-kake, og prat med masse trivelige folk.
Bildet har jeg lånt fra mamma sin blogg ,
hvor hun og har laget et innlegg fra boksigneringen i dag.
Nå kjenner jeg meg litt utladet, og uka er knapt startet!
Jeg har masse mer i vente de kommende dagene, og jeg gleder meg! =)

***

Jeg glemmer ofte at jeg trenger litt luft ... 
Har en lei tendens til å "gro fast" i sofaen med pc'en på fanget,
enten jeg er i hjemme i Håkvik eller på Mattisheimen.
Men i forrige uke ruslet jeg og hundene en tur ut til Ramnflogan -
eller jeg ruslet,
Hanna hoppet og spratt rundt meg,
mens Lia sprang som en gal (som hun alltid gjør ;) )

Hanna poserer pent med Skjomenbrua i bakgrunnen.

Mens Lia fyker forbi ... :)

... og er like raskt tilbake igjen.

Vi har et kjempefint turterreng rundt Mattisheimen. 
Skal vi opp på snaufjellet, er det like bratt stigning som til huset fra fjorden. 
Men pytt, pytt! Har vi kommet oss opp halve fjellsida, så greier vi vel resten og ;)
Stien som går ut til Ramnflogan derimot, er kjempefin og lett å følge.
Note to my self:
jeg skal bli flinkere til å bruke den!
=)

Ha en fin, fin kveld, og ei flott uke!post signature

28 kommentarer:

 1. Gratulerer. :))
  Klem.

  SvarSlett
 2. Gratulere så mye! Så gøy! Håper boka di blir en suksess :)Tvi tvi:)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Så morro! Krysser fingrene for at det blir en storselger!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Astri!(både fingerkryssingen og gratulasjonen ;) )

   Slett
 4. Å så fine bilder av hundene. De ser så lykkelig ut. Når de får ha det sånn e d godt å være hund. (trur æ).
  Gøril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,jeg tror og de er lykkelige. Og en ting er sikkert - de stortrives på Mattisheimen, de og! Så fritt og fint, og ingenting å passe seg for =)

   Slett
 5. Gratulerer så mye! Blir spennende å høre hvilke tilbakemeldinger du får fra leserne. Jeg er nettopp ferdig med boka, og kan neste ikke vente til neste bok - veldig spennende!!! Vet du, det er nesten som jeg ser for meg hvor handlingen finner sted - smelteverket, husene, gårdene, bankehuset, fjæra hvor Stina og Vesla plukket skjell. Veldig spesielt å lese en bok hvor handlingen er lagt til kjente og kjære steder:) Gleder meg til fortsettelsen - handlingen har i alle fall trollbunedt meg! Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!

   Så godt å høre at du kjente deg igjen! Håper virkelig du vil like fortsettelsen og =)

   Klæm tebake!

   Slett
 6. Gratulerer! Dette er SÅ spennende altså :D for noen skjønner hunder du har, spesielt den vesle spretne Hanna, herlig! tvi tvi med boksalget, det blir nok en suksess! *♥*

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse:) Gleder meg til å lese den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Stine :) Da håper jeg du får en fin lesestund med Stina Saga!

   Slett
 8. Gratulerer så mye med boken:) Gleder meg til å kjøpe den i dag:)...Det var også en liten reportasje i avisa vår i dag, det er jo gøy da:)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det har visst stått om boka i flere aviser rundt om i landet i dag. Artig det =)

   God lesing, og klem til deg :)

   Slett
 9. Gratulerer til deg Renate! Det måtte ha vært utrolig flott å være på boksignering og å se at Stina Saga nå har kommet ut i butikkene. Kake er alltid godt, og denne var nydelig, fullt fortjent :)

  Jeg var på flyplassen igår og ruste bort til bokstativet, men der hadde de ikke fått den inn, jeg ble jo så skuffet vet du, men jeg skal på butikken idag, eller i morgen, og da tror jeg det hele ordner seg, for nå kan jeg ikke vente lenger :)

  Ha en fin uke og nyt den :)

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du har fått tak i boka nå, Leyla! Den skal i alle fall stå i de fleste matbutikker :)

   Stor klem!

   Slett
 10. Gratulerer så mye! Så moro med masse oppmerksomhet rundt bokutgivelsen!
  Blir spennende å se om jeg og datteren min må sloss om bøkene fremover ;o) Hun leste serien om Skammarens dotter, så det kan godt være hun liker Stina Saga også. Lykke til med boksalget! (Godt du kan trekke deg tilbake på flotte Mattisplassen og lade opp innimellom slagene nå :o))

  klem Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har vært kjempeartig! Ser virkelig frem til å dra til Mattisheimen etter denne uka, ja! ;)

   Klem!

   Slett
 11. Kjære Renate!
  Koselig å få treffe deg på lanseringen, beklager, men jeg syns ikke jeg kunne stå der å prate så lenge...det får vi kanskje ta igjen! Så til hvorfor jeg trosset (for en utolmodig sjel) et "hav" av biler for å dra til Ankenes...GRATULERER med den flotte lanseringen av Stina Saga!
  Syns det er stort at ei Narvikjente kan utrette "sånne ting", herlighet...så bra!
  Som jeg sa til mora de hadde jeg tenkt å vente til vinterferien med å åpne boka...nånei, måtte såvidt tyvtitte i går da jeg la meg...og har bestemt å bruke den til kveldslektyre...har også fått startet et abbonement! Det virker så "ekte" i og med at du har tatt utgangspunkt i sagnet...og jeg VET jeg blir å leve meg inn i boka...og bare innbille meg at det faktisk var sånn det var...som du selv sier.
  Håper at du ikke er helt utslått etter alt...og jeg ønsker deg masse lykke til...som seriedronning!
  Fin kveld ønskes deg med klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var så koselig at du tok deg tid til å stikke innom, Kristin! Og jeg håper virkelig at vi sees igjen en annen dag. Du har lovet meg et besøk på Mattisheimen, vet du ;)

   Klem

   Slett
 12. Gratulerer:) Fine bilder av hundene dine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Elin! Ja, hundene våre er så søte :)

   Slett
 13. Gratulerer med bokserie Renate, vi syntes det var noe kjent med ho som smila sånn på fremover.no :) så morsomt dah :)

  Hilsen hestepasseren for mange mange år tilbake ;) Linda :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...