lørdag 11. februar 2012

En liten smakebit på Stina Saga ...


I dag har Norske Serier lagt ut en smakebit av 1. bok, Trolløyet, på bloggen Serieliv.
Hvis du er veldig nysgjerrig,
og ikke greier å vente til 20. februar,
så kan du lese et utdrag her.

=)


post signature

5 kommentarer:

 1. Jepp, æ ska nu lese den senere, blir spennende :O)

  SvarSlett
 2. Det må være veldig spennende å være deg for tida. Sagnet om den onde Bals høres ut som et perfekt utgangspunkt for en historie, jeg ønsker deg all mulig lykke på lanseringsdagen. (",)

  Tulipanene var forresten veldig fine!

  SvarSlett
 3. Jeg har lest ferdig hele boka, og den er så sinnssykt spennende! Jeg pleier egentlig aldri å lese, men denne boka kunne jeg faktisk ikke legge ifra meg. Jeg kan ikke vente til neste bok kommer ut! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du likte den, Tomona! Det varmer hjertet mitt =)

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...