fredag 13. januar 2012

Naturen inn, og heklearbeid ...

Friske blomster på Mattisheimen på denne tida av året
er jo bare å glemme.
De fryser jo ihjel når vi ikke er der oppe.
Så av mangel på blomster
har jeg gått til innplukking av kvister med små kongler isteden.
Synes det er så stusselig på bordet uten blomster.

Husker ikke i farta hvilken busk disse er hentet fra.

Synes det er kjekt å ha små handarbeidsprosjekter liggende.
Gjennom høsten har jeg heklet lapper til et lite teppe som skal ligge i stolen.

Jeg er ferdig nå,
men så fikk jeg selvfølgelig ikke garn nok til å hekle de sammen ...

Jeg er hjemme i Håkvik en snartur nå.
Gikk ut i formiddag, så var mamma og pappa og hentet meg ved Skjomenbrua og kjørte meg hjem.
Var utrolig godt med en dusj!
Har vært ute og handlet og klargjort for å gå opp igjen i morgen.
Da skal Geir og minstetuppa være med.
De blir til søndag, så blir jeg til tirsdag :)

La plutselig merke til at det har kommet et svar-felt under kommentarene.
Det har jeg faktisk savnet tidligere!
Synes det var kjempekjekt at vi omsider har fått den muligheten.

Ha ei riktig god helg!


post signature

4 kommentarer:

 1. Sånn er det på hytta hos meg også. Plantet noen påskeliljer der første året, men de trivdes ikke så godt i sur myr. Har hvert inne på tanken å plante i en balje eller noe, men det har ikke blitt. Så jeg gjør som deg, tar inn kvister, grener og lyng. Om høsten kan jo det være veldig fint med bær og røsslyng. Jeg har veldig mye å gjøre MED hytta, så kanskje når det nermer seg slutten, at jeg kan begynne å tenke på noe ute...Hadde vært litt spennende det også. Ha noen fine dager og kos deg godt.

  SvarSlett
 2. Så koselig å pynte med kvister også. Kos deg på Mattisheimen, og ei riktig god helg ønskes deg :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Det er koselig å ta inn det man finner ute i naturen:)...Å ekstra koselig når blomstene titter opp til oss:)

  Ønsker deg fine dager der oppe:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Så fint det ble med de småkvistene med kongler! Jeg liker også veldig godt å bruke ting fra naturen til å pynte opp med. Jeg er så glad i stein, tro det eller ei! De har så mange fasonger, farger og mønster, og jeg bruker bla en flat helle til å sette kubbelys oppå og så har jeg pyntet med stein og skjell fra fjæra i Grovfjord rundt, det ble veldig flott synes jeg :)

  Ha en kjempefine dager oppe på Mattisheimen :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...