torsdag 22. juli 2010

Flere hyttedager - omsider med sol! :)

Etter uker med bare regn, våknet vi endelig til sol lørdag!
Så da bestemte vi oss for å la malinga forbli i spannet, og nyte de siste måneders sjeldne glimtet på himmelen.
Mens Geir for over fjorden for å ordne fortøyning til ny-båten, gikk jeg og ungene ned til sjøen og bare kosa oss.

Mali og Emilie lette etter "havdyr". (Det er så brådypt at redningsvestene må være på...)Dagens fangst :)Måtte det komme mange slike dager utover høsten! I løpet av mine tre ferieuker, fikk jeg bare denne dagen som vi kunne kalle for sommerdag. Ellers har regnet stort sett hølja ned. Normalt sett blir jeg ikke "værsjuk", men nå begynner jeg å bli temmelig lei!


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...