lørdag 31. juli 2010

Det lakker og lir mot høst...

Det gjør, det :) Sola har snudd, og det begynner sånn smått å mørkes om kveldene. I natt var månen oppe over Mattisheimen.


I dag tapper regnet mot vindusrutene, og det har blåst friskt i hele natt. Men vi koser oss inne. Geir er i gang med maling av taket i kjøkkenet, mens jeg sysler med mitt :) Har et kjempeprosjekt på gang, som foreløpig er litt "hysj, hysj", noe som forøvrig ikke har noe med interiør å gjøre.
Ellers er dagens plan å få opp et bord til loftet. Problemet er at beina er for lange, slik at det ikke går gjennom takluka... Men det opp, blir ikke plass til det nede. Bordet har stått her siden min Bestemors barndom, og det skal tas vare på! Tror vi må sage av beina noen cm, slik at det kommer opp...

Ha ei fortreffelig helg!


post signature

7 kommentarer:

 1. Hei hei,
  Glær mæ såååå til du førtell om hysj hysj prosjektet ditt.
  Goklæm Cathrine

  SvarSlett
 2. Hei Renate
  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg :) Ja, det lakker og lir mot høst – huff… litt synd da jeg syns vi ikke har hatt noen sommer i år! – men ellers så elsker jeg høsten, en vakkert årstid! Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Det er ingen tvil om at høsten er i anmarsj her heller. Akkurat nå er det ganske så mørkt her inne hos oss. Fortsatt uvant at man må på med lys litt utpå kvelden. Vips så sitter jeg i mørket ;)

  SvarSlett
 4. Enig Mette! Her har det heller ikke vært noe sommer å snakke om, dessverre. Har ennå tro på en fin høst, da...

  Ellers så trives jeg veldig godt når det blir mørkt ute. Selv om jeg tenner stearinlys hele året, er det liksom ikke helt det samme når sola skinner inn vinduene ;)

  Cathrine: hehe! Sier ikke mer nå, vet du ;)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar! Koselig når det er noen "herfra" som dukker opp. Koselig at du legger deg som følger. Håper heller ikke det blir noe dyr ting,men det får mandagen vise.
  I morgen blir det skjomen på oss å,middag hos mamma & pappa. Ha en flott lørdagskveld vidre.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 6. Høst?? Det var nå å ta litt hardt i, vi kan jo enda får noen varme sommerdager. Synes faktisk denne tiden er flott, koselig med kvelder som er litt mørke- da kan vi jo ta frem stearinlysene igjen.
  Nå koser vi oss på Norway Cup, heier og satser på at de gule og blå gjør det godt.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...