tirsdag 3. august 2010

Aldri for sent...?

Jeg skal ikke klage, men jeg har ventet på sommeren i år. Jeg har og ventet med å kjøpe sommerblomster - nettopp med tanke på at sommeren en gang måtte komme. Men i dag fant jeg ut at skulle det bli plantet i krukker og urner ute, så kunne jeg kanskje ikke vente lenger...
  
Så da suste jeg innom Hagesenteret (eller, det heter vel kanskje ikke det lenger... husker ikke helt...) etter jobb, og gikk til anskaffelse av årets sommerblomster. Så nå står de i poser ute på verandaen, i påvente av "plantevær" (så gjennstår det å se hvor lenge det blir :-) )Denne potteskjuleren fikk og bli med hjem.

Som tidligere nevnt er jeg ikke utstyrt med grønne fingre, men merkelig nok har nettopp denne blomsten (vet ikke engang hva den heter...) overlevd i flere uker i stua mi.


Kjøpte og med meg noen søte servietter, eller brikker, fra Princess. Har fire av dem fra før på hytta, men det er alltids bruk for flere :)
Lysestakene er fra Kid, samt to større duker (noen som forøvrig var ekstremt ufotogene).
  
Disse søte bildene fant jeg hos Cathrine Nicoline hos Ann's Gaver på fredag. Rammene er fra Europris ...

... og de fikk seg et lett "puss" med sandpapir.


 
Nå henger de på stueveggen på hytta.

 
Hjertet er kjøpt på Lampehuset.

Den hvite bøtta er og fra Ann's Gaver. Den var vissnok ikke beregnet for å ha vann i ... fant jeg fort ut ... men en pose i bøtta gjorde susen :)


Dette dørskiltet fra Lampehuset falt jeg pladask for. Nå henger det på døra på Mattisheimen, og ønsker alle som orker å ta seg opp bakkene, Velkommen.
Så da er det bare å komme ;-)  


post signature

5 kommentarer:

 1. Nei, det er vel aldri for sent… hihi… Sommer har det jo ikke vært, og blomstrene mine har ikke begynt å blomstre før nå!!! Vi håper på en knall august måned :) Nydelig potteskjuler ♥ og veldig søte de små hvite brikkene/ serviettene du har kjøpt deg… Jeg også har et slikt velkommen skilt, men ennå ikke fått hengt det opp! Hehe… ting tar tid her i heimen ;) Ønsker deg i alle fall en herlig uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Fin stil, Renate! Tror det er en Begonia du har, den hadde i allefall nydelige blomster. Takk for hilsen i bloggen! I dag skal vi heie masse og satse på at de fortsetter og vinne, men nå møter de nok mer motstand fremover.

  SvarSlett
 3. Mette: ting tar tid her og, det kan jeg love deg :) Skulle hatt noen flere timer i døgnet, takk... Synes skiltet var så søtt, at jeg blir nødt til å kjøpe et til for å ha hjemme.

  Hanne: Takk :) Sikkert en begonia, ja. Mener det var noe slikt jeg leste på "lappen" da jeg kjøpte den.
  Blir utrolig spennende fortsettelse i NC! Vi skulle vært der, vi og ... :)

  SvarSlett
 4. Ser at vi snart på begynne klatringen igjen opp til Mattisheimen, for du har vist fått mye fint sia første gang æ sleit mæ opp til dokker, alt ser så lyst og koselig ut, dere har vært kjempeflink :O)))

  SvarSlett
 5. Ja, det må dokker gjør, Mamma. Men du kan jo vente til kjøkkenet og e ferdig, så får du sett alt :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...