mandag 30. august 2010

Ei herlig helg ... ♥ ♥

Først og fremst, takk for koselige kommentarer! Setter kjempestor pris på det :)
Har og fått award, men må komme tilbake til det senere.

Vi har hatt ei fantatisk helg på hytta. I motsetning til alle andre i Narvik og omegn (kan det virker som), har vi ikke vært på festival. Skjomen helt rått, var sikkert helt rått, men vi har storkosa oss på Mattisheimen, og ikke savna kø og trengsel i det hele tatt (men vi drar sikkert til neste år) :)
(Mobinettet har vært så til de grader ustabilt hele helga. Har forsøkt å logge meg på flere ganger, men blitt kasta ut igjen like raskt. Derfor har det ikke blitt bloggings.)

Fredagen ble brukt til avslapping og kos. Vi satt ute i finværet, bålet og stekte pølser og marsmallows i skumringa. Musikken fra festivalen hørtes godt opp til oss, så særlig stilt og rolig var det ikke :)

Vi fikk besøk av en liten frosk ...

... som jrt'en Hanna hadde ekstremt lyst på!

En liten hilsen, (på betryggende avstand og en hard hånd i halsbåndet) ble det likevel, før vi satte karen et stykke unna. Men ikke før å ha "forvirret" Hanna litt, ved å "sette han ned" litt her og der :)

Så da stod hun leeenge og lurte på hvor i all verden hun skulle finne den igjen :)

Ellers er endelig kjøkkenveggene ferdig malt (phu!). Gulvet er klart til maling, etter at jeg har ligget på kne og skrubbet det rent. Vi har fått demonterte den delen av kjøkkeninnredninga vi ikke skal ha (en billion skruer, som Geir skrudde ut med et skrujern, da drillen var fri for strøm). Planen er at han skal opp i løpet av uka og male gulvet. To strøk må til, og da må det og brukes to ettermiddager...
Så skal kjøleskapet bæres opp, samt to benkeplater og en ny vask, og vips så blir vi ferdig :)
Håper å kunne dele "ferdigbilder" etter neste helg.


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...