torsdag 19. august 2010

Endelig lysekrone!

Yess! Har endelig funnet meg en lysekrone for stearinlys til å ha i stua på Mattisheimen. Har lett etter en som ikke har for mye dingeldang på, men likevel nok - og en som ikke er for dyr.

Og i dag dukket den opp på Livs Lyst Shop, og jeg var "hylkjapp" med å sende en mail med bestillingen. *Ekstremt hæppi!* :) Så nå gleder jeg meg vilt til jeg får den i posten - og til jeg skal på hytta igjen for å henge den opp.
♥♥♥post signature

4 kommentarer:

 1. Heia

  Glærmæ t å se den, du må nu gratulere mannen med dagen.

  Goklæm CN

  SvarSlett
 2. Så den i ste da æ va innom bloggen, den va kjæmpefin og blir nok å passe helt perfekt inn i Mattisheimen. Glær mæ tel å se bilda når du har fådd hængt den opp. :o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer:) den er kjempefin! Jeg har selv kjøpt en kaffekvern hos livs lyst, den er på vei i posten:)

  SvarSlett
 4. Den va råstili!
  Va innom der igår å så den va solgt :D tihi :)

  Trine

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...