tirsdag 24. august 2010

Kom på at jeg har glemt ...

... å vise bildet av stolen, nå når den er heeelt ferdig :)

Stoffet er linfarget lin/bomull, og kjøpt på Stoff og stil.

Møbelsnor i natur, som ble påsydd sist jeg var på hytta.

Som tidligere nevnt har jeg nok en stol som skal trekkes om i samme stoff, men har ennå ikke fått tid til å begynne på den. Men plutselig er jeg i gang .... Ting tar som kjent, tid :)

Ellers hadde jeg en kjempemorsom blåtur i helga sammen med gode kollegaer, både fra Harstad og Narvik. Jeg har "gangsperre" i magemusklene. Kan ikke huske sist jeg lo så mye i løpet av et døgn!
Vi leide rorbuer i Tjeldsund, og et firma fra Harstad (husker ikke nå hva de heter, men de kan absolutt anbefales) hadde laget et opplegg for oss med div. konkurranser - og samtlige innebar noe med vann (les: to av oppgavene utartet seg til rene vannkrigen ...) Må nevnes at jeg, for en gang skyld, ikke hadde pakket for alle fire årstider. Trodde jeg var fornuftig - vi skulle jo tross alt bare være borte fra lørdag til søndag. Hvor mye skifteklær trengs normalt da?  
Mye, tydeligvis ... Måtte ut og låne tørt tøy allerede kl åtte på kvelden (man blir ganske våt av ti liter vann over hodet) ...
Vi var heldig med været, og holdt det gående langt ut i de små timer.
Summa sumarum var det en vellykket tur :)


post signature

3 kommentarer:

 1. åååååååååååh hvor flink du er! Så gøy å ha slik skaperevne og lyst! Kjemperesultat!
  Klem, H

  SvarSlett
 2. Så flott stol du har trukket om. Virkelig nydelig fasong på denne også. Det er noe med de gode, gamle møblene. Flott stoff du har brukt.

  SvarSlett
 3. Høres ut som om du har hatt en kjempekoselig tur.
  Så artig at du også har et slikt gardin, kanskje du kan få tak i et til, det gjør sikker ingen ting om de er litt forskjellige.

  Takk for koselig kommentar på bloggen min!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...