lørdag 14. august 2010

En liten sniktitt på kjøkkenet.

Kjøkkenet har vært det komplette kaos i helgen. Alt som har plass på kjøkkenhyllene, har fylt hele bordet. Jeg fordrar ikke rot! Og foreløpig kan jeg ikke sette det i hyllene heller. Malinga må herde litt mer først. Så jeg bare lukker øynene når jeg går forbi ...

Men, hyllene er i alle fall skudd opp på veggen. Får si meg veldig fornøyd :)
(fargene ser litt gul ut på bildene, men alt er malt i bomull)


Hylleknektene er kjøpt på Claes Olson, til 29 kr stk. (får håpe de tåler vekta av kopper og fat ...)

Slik så kroken ut før:


Fikk bare plass til tre hyller i høyden når de nye knektene kom på plass. Den siste hylla er isteden hengt over komfyren.
Resten av kjøkkenet får vente på å bli malt til ei anna helg. Tror ikke jeg gidder mer nå ... Det er ennå to vegger igjen, samt gulvet + at vi skal ha opp et nytt kjøleskap, benkeplate og vask. Gleder meg så til det blir helt ferdig :)


post signature

6 kommentarer:

 1. Hei. Og god morn! Kjøkkenet blei kjempe flott! Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. så koseli hjørne :)

  Litt treg på å takke førr kommentaren, men bedre sent enn aldri :D

  Ska nu se litt mer her inne :)

  Klæm

  SvarSlett
 3. Hyllene ser kjempefine ut! Kan tenke meg du gleder deg til å "innrede" dem. Det blir spennende. Håper du viser fram sluttresultatet, også ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 4. ååå så spennende! Det ser veldig bra ut! Blir litt sliten av å høre om alt arbeidet, er glad vi er ferdige med kjøkkenet.

  Ha en deilig uke!
  .. og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg:)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Jeg ønsker meg også slike åpne hyller på kjøkkenet en gang..

  SvarSlett
 6. oii, så fint det blir :) Har kjøpt slike hylleknekter på Clas jeg også, men har ikke fått hengt dem opp enda, ting tar litt tid noen ganger :)

  Men ble utrolig fint :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...