mandag 9. august 2010

Jeg har kjøpt meg ...

... en Bosch malesprøyte!

Så nå skal malingen gå som en lek :)

Noen som har erfaring med denne? Har prøvd den i kveld - på undersiden av et bord. Får se i morgen hvordan det tar seg ut. Enkel å bruke, etter å ha forsøkt meg frem på noen "prøvekaniner" (plankebiter).


post signature

4 kommentarer:

 1. Hallois

  Kor bra, æ sto å sikla på en sånn når æ va å handla hos Lasse.
  Den trur æ e kjæmpebra.

  Goklæm Cathrine N

  SvarSlett
 2. Satse på det. Tross alt kjøpt på Byggmakker ;)

  Et lite tips ... ikke mal ute - kl kvartpåelleve på kvelden - når lufta e full av fuktighet - med vannbasert maling ... *kremt*

  SvarSlett
 3. Så gøy, den så spennende ut. Takk for veldig hyggelig hilsen på bloggen min! Så godt å høre at det finnes andre som meg som er glad i gamle hus:)

  Jeg gleder meg til å gjennom bloggen din!

  God natt

  Klem fra
  Helene

  SvarSlett
 4. Hei.

  Håper du kan skrive litt om hva du synes om malingsprøyten etter et du har fått testet den.
  Har veldig lyst på en sånn til å male vegger med, men lurer på om den støver/griser mye.

  Hilsen Anita

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...