torsdag 12. august 2010

Gammel stol, i ny drakt.

Renate gjør ting hun aldri har gjort før ... :)
 Jeg har trukket om min første stol, og ikke var det vanskelig heller, selv om det har tatt noen uker å finne tid til å gjøre den ferdig :)

En av de to stolene jeg fant (i det gamle huset jeg fikk "plukke" fra), har endelig gjennoppstått i ny drakt.
Slik så den ut før jeg berget den fra flammenes rov:

Og her er den i dag (eller nå i natt...):
Stoffet som er brukt er lin natur (tror jeg det var det heter) fra Stoff og Stil. I tillegg skal det på møbelbånd. Men nå er det natt ... orker ikke mer i dag. Tar det i løpet av helga. 
Treverket er malt med Lady tre og interiør 80, bomull.
Jeg har en stol til som og ska gjennom det samme. Får se når det blir gjort. Denne skal i alle fall være med opp til Mattiheimen i morgen.

Skulle ta andre strøket på bordet jeg holder på med i kveld, men det var så mye vind ute, at jeg ikke fikk brukt malesprøyta. Men jeg synes det fugerte bra på første strøk. Enkelt å påføre, raskt gjort, og jeg tror ikke det støver mye (ikke så lett å se når man er ute). Får ikke tatt andre strøk før over helga, for torsdag drar jeg til Mattisheimen, og blir der til søndag. *Hæppi!* Har tatt meg en fridag fredag, så da er det veggene på kjøkkenet som står for tur. Blir uansett godt med langhelg :)


post signature

1 kommentar:

  1. Stoln blei kjæmpefin, skulle ikke tru d va første gangen du trekte om stola. Deili me langhælg og spesielt på en så fin plass som Mattisheimen.
    Kos dæ masse, satse på at d blir finvær i hælga!

    -klæm-

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...