fredag 13. august 2010

Kveldsstemning fra Mattisheimen.

Var godt å komme opp på hytta igjen i går. Det har jo gått to uker siden sist vi var her.

Stolen kom seg velberget over fjorden. Måtte ta et bilde av den, trygt plassert i båten.
Min snille mann bar den, og alt annet jeg hadde stappet i sekken hans, opp på en tur. All honør til han, som trofast bærer som et annet pakkesel, alle tunge ting jeg bare ha oppover! :)
Så nå er den på plass der den skal være. (kanskje ikke prima kvalitet på de neste bildene, men det var blitt så mørkt ute)

Den gamle trestolen skal egentlig ikke stå der, men i påvente av det andre stolprosjektet jeg har hjemme, får den være nede ei stund til. Etterpå skal den opp på loftet.


Bare elsker stearinlys og oljelamper! Skaper ei sånn koselig stemning.
I går hadde jeg ikke mindre enn 9 lys og lamper tent i den lille stua. (Og nei, duken på bordet er ikke strøket, pga manglende strykejern og strøm...)

Flere oljelamper klar til bruk, utover mørke høstkvelder.

Ennå mangler det en del dill og stæsj i stua, men det får komme etterhvert.

I dag har vi begynt å male kjøkkenet. Hyllene er skrudd ned fra veggen, og fått flere strøk med maling. Vi tar kroken ved kjøkkenbenken først, og får på plass alt her, før vi setter i gang med resten. Blir mindre rot på det viset. Deler bilder så snart det er noe å dele :)
Geir har dratt hjem da han skal jobbe hele helga. Bare jeg og hundene igjen, og skal kose oss helt til søndag.

Så må jeg få gratulere min flotte venninne, Cathrine Nicoline, med lansering av nytt navn til den superflotte butikken sin, Nicolines Verden. Sorry at jeg gikk glipp av åpningen, men var bare nødt til å utnytte langhelga på Mattisheimen. Jeg er sikker på at det ble en suksess, med både gavekortdryss og kake!

Ei riktig god helg fra meg og mine to firbente på Mattisheimen!


post signature

1 kommentar:

  1. Heia Renate:)å korr koselig det er hos dæ på Mattisheimen...ønske dæ ei fantastisk hælg..
    varm klæm fra nordlandspia i samme by:)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...