tirsdag 31. august 2010

Award.

Da kommer det to innlegg fra meg på en kveld. Bær over med meg, takk :)

Jeg har fått min første Award. Eller, jeg har faktisk fått to. Jeg har vært litt treg med å poste dem, men tiden har ikke strukket til.
Den første kom fra Cathrine hos Nicolines Verden , og den andre fra Cathrin med bloggen Cattis verden. 
Tusen takk begge to! Dere er søte :)


Med Awarden fulgte det med en utfordring. Man skal skrive 7 ting om seg selv som man ikke har sagt tidligere, og gi den videre til 7 andre blogger.
Nå har jeg kanskje ikke sagt så mye om meg selv på bloggen, så den utfordringen burde jo være enkel. Men så var det å komme på noe, da ... *tenke hardt*

1. Jeg fordrar ikke å stå i kø.

2. Gjennom hele barndommen, og til langt ut i tenårene, var jeg over middels interessert i hest. Brukte hver ledige, og ikke fullt så ledige, anledning til å mase etter hest. Mamma og pappa må ha blitt småsprø av gnaget mitt, og et halvår før konfirmasjonen min, lånte jeg penger hos dem, og kjøpte min første ponni. En kjempeskjønn, men utrolig rampete Nordlandshest som het Kasan. :)

3. Jeg er utdannet hjelpepleier, men hoppet av den "karusellen" etter 12 år, da jeg fikk tilbud om ei kontorstilling hos Byggmakker Per Strand i Narvik. Har aldri angret på det. Trives som "fisken i vannet".
Årene i helsevesenet ville jeg likevel ikke vært foruten, men ære være de som holder ut et helt arbeidsliv i det yrket.

4. Jeg vet ikke når jeg bestemte meg for det, men sa fra jeg var ganske så liten, at når jeg en gang fikk ei datter skulle hun hete Lotte. Hun skulle aldri klippe håret (*ler*), og når hun ble to år skulle hun få en hest (hun skulle slippe å "mase" i 15 år først...). Så, da unge nr. 2 ble født, ble hun døpt Lotte. Da hun var fylt to, fikk hun sin første ponni (en shettis, som var minst like rampete som min første). Hun klippet håret sitt for første gang da hun var 11. Jeg tror jeg felte en tåre eller to da ...

5. Huset vi bor i har vi bygd selv. Og da mener jeg selv (må nevne at vi begge er utdannet hjelpepleiere). Vi har gjort alt helt fra grunnen av, og jeg har gjort det meste innvendig snekkerarbeid, bl.a. lagt alt av fliser, lagt gulv, platekledd, tapetsert, lagt panel, listet hele huset osv.
Vi gjør det forøvrig aldri igjen ...

6. Jeg liker faktisk ikke shopping. Mulig det er som å "banne i kjerka" her inne, men jeg kan ikke fordra å tråkke rundt i butikker. Kan ikke komme meg raskt nok ut fra sentrene (likevel rekker jeg å bruke nok penger... hmmm...).

7. Jeg holder på å brodere en ofotenbunad til Lottes konfirmasjon, neste år. Har aldri gjort det før, men tenkte som vanlig: "Hvorfor skal ikke jeg kunne, når andre kan?"
Håper jeg blir ferdig ... Litt koselig om begge jentene får bunad som jeg har laget :)

Se, der! Da ble klokka til og med over 24, og det ble ikke to innlegg på en kveld likevel :)

Awarden gir jeg videre til disse nydelige bloggene:


post signature

8 kommentarer:

 1. Hei Renate
  Gratulerer med awarden og tusen takk for at du deler den med meg :) skal se om jeg ikke får til å ta utfordringen ganske snart... Ønsker deg en herlig tirsdag, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Gratulerer med award. Hos deg var det mye fint, jeg kommer gjerne igjen! =)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Hei, kom tilfeldig over den hyggelige bloggen din:) Her vil jeg gjerne følge, kanskje du vil følge min og? Da hadde jeg blitt veldig glad, alltid koselig med litt feedback og nye bloggvenner!

  Ha en flott tirsdag, klem fra Marianns Smykker:)

  SvarSlett
 4. Åh, tusen takk for awarden :) Det var hyggelig :) Vi skal ta utfordringen snart:) hadde vært hyggelig hvis du la oss til som følger;)

  klem:)

  SvarSlett
 5. Jeg glemte jo helt å takke for den fine awarden! Og tusen takk for de gode ordene som du har lagt igjen hos meg. De varmet veldig :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg er ganske ny i denne bloggverden og vet ikke helt hva dette med Award er for noe? Høres jo veldig bra ut! Så jeg takker for at du har gitt den til meg:) jeg lo da jeg leste hva du har skrevet om deg selv. Bra skrevet! Og fantastisk det dere har gjort med huset!!!!!!!!!! Flinke!!

  Skal jeg ta utfordringen? Hva gjør jeg skriver 7 ting om meg selv og sender awarden videre?

  Takk for herlig innlegg!
  Klem, H

  SvarSlett
 7. Ja du e litt av ei jente Renate,tænk alt du har fådd tel i livet ditt,og meir gjenstår;)))
  Klæm fra Janne

  SvarSlett
 8. Nå har vi også skrevet 7 ting om oss selv:) Ta gjerne en titt:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...