lørdag 14. august 2010

Innhyllet i tåke.

Det er så vidt jeg skimter sjøen under meg, langt mindre over til andre siden av fjorden. Følte meg et øyeblikk helt alene i verden ...

Tåka siger til og fra, og regnet bøtter ned.
Mens jeg koser meg inne, med fyr i ovnen, og tente stearinlys :)

Ellers har jeg vært supereffektiv så langt i dag. Alt som skulle males i helga, er ferdigmalt. Stod opp tidlig (til sol, men den var på en relativt kort visitt. Antagelig hadde den bare til formål å få meg ut av senga.), og heiv meg rundt. Så nå er det bare å smøre seg med masse tålmodighet (noe som ikke er lett for meg ...), og vente til veggene er så pass tørre at kjøkkenhyllene kan henges opp igjen.

Ha en nydelig lørdag!


post signature

4 kommentarer:

 1. Det er nu koselig med tåke og når det er mørkt ute. Lys og kos. Og kanskje en god bok? :) Det liker jeg :) Du er nu flink og effektiv. Vi sto opp nesten kl 12 i dag. :) Kos deg i lamme hundene på hytta :)
  God helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg synes tåke gir en trolsk stemning. Det øverste bildet du har tatt gjennom vinduet er kjempefint. God helg videre og kos dæ aleina i tåkeheimen.

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to :) Her skal det bare "koses" resten av helga!

  :)

  SvarSlett
 4. Førr nån flotte stæmningsbilda fra mattisheimen.

  -Goklæm-

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...