fredag 6. august 2010

Kveldskos ved kjøkkenbordet.

Nyter de stille kveldstimene før jeg kryper under dyna.

I dag har jeg fått plantet ut årets sommerblomster (er liiitt treg, ja...). Deler av plena har også fått seg en omgang med klipperen.

Jeg har fått malt nest siste strøk på treverket på en stol jeg holder på å pusse opp.

Resten av kvelden har gått med til mitt "store, fortsatt litt hemmelige", prosjekt :)

Serveringsbrettet kjøpte jeg på Jysk i går da jeg var innom deres store sommersalg. Fant og puter til en benk jeg skal ha på hytta, samt til en stol. De var ikke i "mine" farger, så nye trekk må sys.

Ellers blir det ikke noe av turen til Mattisheimen i helga (snufs). Jeg blir nødt til å jobbe noen timer lørdag, og Geir og Lia (pointer'n) skal på fjellet og telle ryper. Men, jeg har alltids nok prosjekter på gang hjemme og, så arbeidsledig blir jeg ikke. Maling av kjøkkenveggene på hytta får vi heller ta fatt på neste helg. Den jobben er det vel ingen som tar i fra oss ...

Men nå er det natt. Det kommer en arbeidsdag i morgen og :)


post signature

3 kommentarer:

 1. Heisan

  Fine bilda, ser så koseli ut ;)

  Klæm

  SvarSlett
 2. Hei kjære Renate
  Herlige og nydelig bilder du viser ♥ og dette er en fin måte å nyte timene før man tar kvelden, koselig ♥ Ønsker deg en flott helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. For noen fine bilder du legg inn, bildene er så duse farver :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...