torsdag 29. juli 2010

Litt fra hagen.

Da vi bare er på hytta i helgene, blir det ikke blogging fra den midt i uka. Men jeg har et hus, og en hage, i Håkvik, som dessverre har måttet lide under våre andre store prosjekter :)
I vår laget jeg meg et bittelite jordbærland med stiklinger jeg hentet i mammas hage. Blir neppe særlig med bær i år, men kanskje til neste år.

Humla suser i lupinene.

Epletreet står med masse kart! I fjor ble det vannet for lite, slik at eplene ramlet av før de var ferdige. Regner med at det ikke skjer i år. Det er sjelden vi har så mye regn som det har vært i de siste månedene...
Plommetreet. Vi hadde masse plommer på det i fjor. Det fikk nok vann, for det stod nemlig på lappen som fulgte med at det måtte ha masse. Slikt må forklares på bokstavelig vis for en har minst 9 grønne fingre for lite ...
Dammen min. Planen var å utvide den i år med et lite fossefall. Men ble bortprioritert til fordel for andre ting. Men det kommer vel en sommer til neste år og :)Russisk skjørpil. Litt overrasket over at den overlevde vinteren, med all barfrosten, vi hadde. Levnet den ikke mye håp med sin H4 som den skiltet med. Men jammen kom den seg godt :)

Dette er den første busken jeg plantet da vi flyttet inn i huset for 5 år siden. Jeg fikk den i bursdagsgave fra en av naboene :) Den greier seg helt på egen hånd, noe som for så vidt er lurt hos meg...
Bakerst i hagen har vi fått leieboere, med en haug av unger (høres det ut som). Hviken fuglefamilie som har flyttet inn, er jammen ikke godt og si. Mine kunnskaper om ting med vinger, er like fraværende som mine grønne fingre.
Ha en nydelig sommerkveld!

post signature

4 kommentarer:

 1. Hei Renate
  Så koselig at du ville være med på min giveaway ♥ Kjempekoselig blogg og flotte bilder du viser – og så koselig hytte, og jeg bare ELSKER soverommet deres, ble nydelig!!! helt min stil ♥ og NYDELIG utsikt… Sofaen fra Skeidar likte jeg også veldig godt :) La meg til som følger, slik at jeg kan titte innom deg igjen. Ønsker deg en fortsatt fin sommer, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Hei Mette,

  Takk for fine ord :) Varmer hos en "fersk" blogger. Veldig koselig at du vil følge bloggen min. Det setter jeg pris på :)

  Fortsatt god sommer til deg og ♥

  SvarSlett
 3. Oj, så flott dere har fått det i hagen. Skal si du jobber og står på. Håper du har fri i dag, ser ut som det blir tropiske temperaturer her i dag. God helg =)

  SvarSlett
 4. Hadde nok ikke fri i dag, Hanne :) Va på jobb helt til fire. Du har vel ferie nå, og kan kose deg i finværet :)

  Men i helga har jeg fri. Håper det blir bra vær da.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...