torsdag 22. juli 2010

Ny sofa!

Vi (les: jeg) har kjøpt ny sofa til hytta. Det som stod i stua fra før, var enkeltsenger som var gjort om til noe å sitte i. Tirsdag bar min snille mann, og min like snille bror, soffan min opp den bratte veien til Mattisheimen. Etter det kraftige regnskyllet de siste dagene, var stien sleip og glatt. Men de kom opp - mye raskere enn jeg hadde trodd :)
Vi hadde "stripsa" fast lange lekter under sofaen, slik at de hadde bærehåndtak på begge sider (på bildet er de tatt av. Skulle ta et bilde oppover bakkene, men ble så perpleks da de kom opp så fort, at jeg glemte det).

Bar jo selvfølgelig jeg og. To turer opp med putene (+ mer maling i sekken) - og de er stoooore!Så nå gleder jeg meg til å få stua ferdig malt, slik at vi får møblene på plass. Bare litt igjen i taket, samt gulvet, så er det klart. Nå står alt stuet på kjøkkenet. Er nesten umulig å komme inn.

Loftet er helt ferdig. Bare litt "pynting" igjen. Må se etterhvert hva som skal på plass.
Slik så ungenes del ut før:

Og slik er det nå:


Gamle margarinkasser til nattbord.
 
Og litt naturbilder på tampen:


Men nå er det definitivt natt! Arbeidsdag i morgen, men snart helg! =)

post signature

7 kommentarer:

 1. d va noen kjempefine bilder søss :)
  stolt av dæ på alle mulig måta :D

  klem fra lillebror

  SvarSlett
 2. Herlig sted dåkker har kjøpt.Ble kjempefint loft, glær mæ til å følge bloggen din å se resten når dåkker e ferdig :) Dåkker e flink :)klem Stine

  SvarSlett
 3. Så arti at du har laga dæ ei hjemmesia:)
  Den skal æ følge me på.D va blidd kjæmpeflott på loftet,du må lægg ut mere bilda av hytta,førr d e jo ikkje bære en snartur på besøk,hehe:)
  P.s: Nyydelige naturbilda,du e jo et fototalent:))

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Fant bloggen din på en liten runde her inne i blogglandia, og du kan tro jeg ble overrasket da jeg så bildene av hytta deres. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sittet på platten på andre siden av fjorden på hytta til mamsn & co å tittet over på Mattisheimen. Lurt på hvordan det så ut på den lille plassen og drømt om hvordan det var der før i tiden. Å nå har jeg jo fått et lite innblikk. :o)
  Legger bloggen din til blogglisten min, for dette blir spennende å følge med på.
  En fantastisk flott plass lang der oppe i fjellsiden, heldige dere som har et slikt paradis å feriere på. Soverommene ble jo kjempeflotte når dere pusset opp.
  Gleder meg til å se flere bilder fra Mattisheimen!
  -Cathrin-

  SvarSlett
 5. Hei det e jo kjempe flott, fine bilder. Skal prøve og få lillebror (Johnny) med opp en tur neste uke (siste uka av ferien)har ikke vært der på over 20 år. Lykke til.

  Hilsen onkel Øystein.
  NB! Kan man ta med (video) kamera så Bestemor får se....

  SvarSlett
 6. Gratulerer med huset. Dere kommer nok til å få det kjempefint der oppe, og for ikke å snakke om de lårmusklene dere kommer til å få.
  Det ser skikkelig idyllisk ut, regner med dere mollkoser dere allerede.
  Lykke til videre med maling og div.
  -Hanne-

  SvarSlett
 7. Takk alle sammen! Legger ut bilder fortløpende, etterhvert som rom og ting og tang blir ferdig =)

  Cathrin: Koselig at du stakk innom! Du kan tro at jeg og har undret opp gjennom årene, hvordan det egentlig var der oppe. Første gang vi gikk opp var faktisk i fjor. Ble helt betatt av plassen da :)

  Hanne: Hehe! Geir si at det er helsefarmen vårres :)

  Øystein: Bare kom! Neste uke er vi ferdig med ferien begge to (jeg har jobbet denne uka og), men vi skal opp i helga i alle fall. Bestemor har sagt ho skal opp en tur ho og. Men bare ta med filmkamera :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...