søndag 25. juli 2010

Stua er ferdigmalt!

Geir har vært alene på hytta i to dager, og mala ferdig taket og gulvet i stua :)  Jeg er rimelig lei "panelmaling" nå. Går jo så saaakteee! Men så blir det jo så bra når det er ferdig. I dag har vi fått på plass det vi har så langt. Litt tomt her ennå.

Stua da vi overtok Mattisheimen:

Og slik er den nå:
Sofaen er kjøpt på Skeidar. Bordet stod her i huset. Det skal males, men inntil videre er det "ikledd" en stor duk :)


Fat fra Kremmerhuset, kjøpt på halv pris fordi det var litt "bulkete". Glasslysestaker fra Europris. Blomsten i skåla har jeg plukket i berget ved huset :)De gamle treskiene har vært min oldefars. Har ikke bestemt meg om de skal stå der, henges på veggen i stua igjen, eller oppe på loftet. Må "tygge" litt på det :) Nesten for galt å gjemme de bort, men føler at de ikke passer helt inn i stua.


Pynteputer fra Skeidar.


På veggen henger et bilde av mine tippoldeforeldre Karen og Knut Finnessen. De kjøpte eiendommen Mattisheimen i 1914. Karen kom hit rundt 1890 sammen med sine foreldre.


Gulvet før og etter. Bildet tatt i skillet mellom stue og kjøkken.

Ellers har vi hatt en topp dag i finværet. Vært to turer på sjøen, og hatt besøk av eldste sønn og kjæresten hans. Koselig dag! Og så er vi sååå fornøyd med ferdig stue :) Ennå mangler det ting her. Har to lenestoler jeg holder på å trekke om hjemme, og er på leiting etter passende bilder til stueveggen. Neste helg er planen å begynne med kjøkkenet. I morgen blir det bare avslapping og div. småpusk her, før vi drar hjem.

Ha ei fortsatt trivelig helg! =)

post signature

8 kommentarer:

 1. Det ble veldig fint. Kjempekoselig. Mye jobb for dere :)) Helfrid

  SvarSlett
 2. Takk Helfrid! E jo masse jobb, men det blir jo bra til slutt, og da e "slitet" verdt det :)

  SvarSlett
 3. Så fint det har blitt :) <3

  SvarSlett
 4. Skal si dåkk har vært ivrig, d har blitt kjempe fint.
  Kos dåkk masse det oppe
  Hilsen Lars Ove

  SvarSlett
 5. kor flott d blir, dåkker e driftig, mn har jo alltid visst at du e en ræser på d hær Renate :)

  klem Anne-Wenche

  SvarSlett
 6. Takk Anne-Wenche!

  Blir så bra der oppe. Vi e så fornøyd! :)

  SvarSlett
 7. ufattelig fint Renate:) Du må for all del ta vare på å bruke den lampa som henger over TV på bilde av stua slik den var før. Den er råstilig sammen med den stilen du kjører der :) Flink dåkker e. Klem stine i hj.spl.

  SvarSlett
 8. Heia snuppeguri !

  Der va du jo så :))
  Kor ubegripelig effektiv dåkker e, mattisheimen ser jo så koseli ut.Godt at æ har gått tur i det siste så kondisen holder når vi kommer på besøk i uren luren. Det blei nydelig med alt det hvite, passa kjempegodt.

  Forøvrig e det en kjæmpekoseli blogg du har<3

  Håpe været holder sæ så dåkker får kosa dåkker masse.

  Goklæmm

  Cathrine N

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...