torsdag 2. september 2010

Damenes Aften ...

...på Byggmakker.

Her i Narvik går det av stabelen torsdag 21. oktober.
Du kan melde deg på ved å klikke på bildet over. Mer info vil bli lagt ut etterhvert.
Kommer du? Jeg skal i alle fall :)

post signature

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg kommer nok ikke til Byggmakker i Narvik (det er dessverre for langt), men jeg har sett at de arrangerer damenes aften der jeg bor også. Jeg har aldri benyttet meg av tilbudet, men det hadde vært spennede. Skulle gjerne lært meg litt mer enn å male ;-) Har du vært på noen av kveldene de arrangerer? Er det bra?

  Ha en fin høstkveld!

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 2. Narvik er laant unna. :-D Kanskje de har her i by`n også...
  Tusen takk for koslig kommentar og for at du vil følge meg videre. Ble kjempeglad altså! =)

  God helg til deg og dine!
  Klem Jenny

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...