torsdag 9. september 2010

Mitt første veggord ...


... ble noe så "kjedelig" som et Velkommen :)
Finnes jo så mange fine, og jeg endte opp med dette. Ja, ja. Et sted må jeg vel begynne.
Har ellers sett meg ut flere andre som jeg har lyst på. De dukker nok opp etterhvert, både hjemme og på Mattisheimen.

Skokommoden er endelig ferdig, og har fått pynt.
Ting tar jammen tid. Det er flere uker siden jeg var på handlerunde med tanke på gangen, men alt har bare blitt liggende i poser til nå.

Hjertet har fått pynt av en liten lavendelbukett - plukket inn fra hagen.
(Plantet ut to lavendel i sommer. De står frodige og fine. Noen som vet om de kommer igjen neste år?)

Glassflaskene jeg kjøpte på Skeidar, har og fått lavendel.
Flaskene var forresten ikke tette ... Lekket som ei sil ...

Emaljeskilt i beige.
Er veldig glad i hvitt og beige sammen.

Skoene er godt brukt - av begge døtrene våre.
Ikke så gamle akkurat, men pene å dekorere med :)

Hylla er ei hobbyplate, som først ble malt svart, og deretter hvit.
Knektene fra Clas Olson - forøvrig de samme som jeg har på kjøkkenet på Mattisheimen.

Slik var skokommoden før.

Så ble den spraylakket svart.
Synes egentlig den ble ganske så stilig! Så blank og fin i overflata :)
Men den passet ikke inn slik, sammen med resten av møblene i gangen som er hvite.
Dessuten vet jeg at jeg ville blitt lei ganske fort :)


Så fikk den to strøk med hvitmaling.

Har noen flere bilder fra gangen, men sparer de til en annen dag ;o)

I morgen er det jammen fredag igjen!
Geir drar til Mattisheimen alene, mens jeg blir hjemme med ungene. Værmeldingen lover godt så han skal begynne å male huset utvendig. To av veggene males i år, og med alt regnet som har vært i sommer, har det ikke vært mulig å få det til før.
Dessuten er malinga allerede båret opp ... Ser helst at vi slipper å bære den ned i år, for så opp igjen til neste år.
Kanskje får han tid til en liten jakttur og. Rypejakta starter i morgen, og i år blir første gang vi kan jakte på egen eiendom :-)

Ha ei fin helg!
post signature

11 kommentarer:

 1. Så koseli d blei i gangen din. Helt utruli kor førandra ting kan bli av litt maling, blei jo en helt annerledes skokommode etter at du mala den.

  Håpe du får ei fin hælg du å sjøl om du ikke får dradd på hytta.

  -klæm-

  SvarSlett
 2. Nyyydelig! Skoene til dine barn er bare herlig. Skjønner godt at ting tar litt tid.. Og god tur til din mann! Håper han koser seg selv om det er mye jobb med maling.
  God kveld til deg og dine:)
  Klem, H

  SvarSlett
 3. Så fint det var blitt! Masse nydelige detaljer:) Jeg plantet lavendel i hagen vår for et par år siden. De kom igjen større og finere for vært år inntil de ble tatt av frosten i vinter, de tålte dessverre ikke den ekstremt kalde vinteren vi hadde i år. Men jeg har tenkt å plante nye, for de var så fine.. Og så er de jo så fine å pynte med inne og:)

  SvarSlett
 4. Hvilket annet veggord skulle du hatt i gangen enn "Velkommen"? =) Det passet jo helt perfekt.

  Skokommoden og hylla ble kjempefine! Lavendelen pynter så fint opp, og skiltet var veldig fint. Herlig med sko som jentene har brukt, det ligger jo allerede en god historie i de, selvom de ikke er såå gamle.

  God helg til deg og dine.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Så utrolig nydelige bilder:):) Vi blir glad!!! Alt var perfekt:) Du er så gjennomført:) Vi er veldig nysgjerrige på hvor emaljeskiltet er kjøpt hen?

  Vi ønsker deg og dine en god helg:)

  Stor klem fra oss:)

  SvarSlett
 6. Den lavendeltypen der kommer desverre ikke igjen neste år, det er bare den andre, den som ser mindre ut som kommer igjen, om du skjønner hva jeg mener? ;p Er overhodet ikke god på slikt, men det svaret fikk jeg i sommer da jeg kjøpte like lavendeltyper som den du har her :-)

  Lekre bilder! Veggordet er perfekt, og skapet er så fint! Gjennomført og gjennomtenkt hos deg ;-) Du er flink!

  Ønsker deg en flott helg!

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Hehehe, ja, jeg kjøpte samme type som deg, fordi den var jo så billig! Må si jeg ble tatt litt på sengen da jeg skjønte den bare blomstret i år, og jeg ikke kunne tørke den heller :p Hehehe!

  Bedre lykke neste år ;)

  SvarSlett
 8. Så nydelige bilder du tar! Da jeg fikk wallstick på veggen kommenterte sønnen "har du begynt å tagge og nå" Ja da - Hjemmet er der hvor hjertet er - står det på min. Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 9. Heisann.
  Så morro at du ville følge meg da ;).
  For da fant jeg jo deg!
  Stilig med veggord og de søte skoa!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 10. Håper du har hatt en god helg, Renate:) I dag har vi lagt ut et innlegg om hvordan det er å være tvillinger:)

  Klem:)

  SvarSlett
 11. Heisan du. Så flotte bilder du viser, og i Skjomen er det jo bare vakkert. Håper du har hatt en trivelig helg, og at rypemiddagen er sikret. Tror det må være en av mine yndlingsretter. Svigerfar bruker å jakte i Skjomen og hver 1. juledag er det rypemiddag. mmmmm.
  :) Susanne

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...