tirsdag 7. september 2010

Høst i gangen ...


Nå var egentlig meningen å vise bilder av min "nystylede" gang.
Har kjøpt litt ting og tang i det siste, beregnet på gangen, og laget ei hylle som skulle opp. Og den kom for såvidt opp i går, med pynt og det hele.

Meeen - det ene drar som kjent, det andre med seg.
Har lenge gått å skult på skoskapet ... ikke helt fornøyd. Og siden hylla skulle henge over den, måtte skapet og gjennom ei forandring.
Så spraylakken kom frem igjen og malekosten i dag.
Kanskje det blir klart for bilder i morgen :)

Ha en fin kveld så lenge!
  

post signature

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar.
  Nyt kvelden;)
  Nå skal jeg lese meg opp her inne og se litt fotball samtidig!
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så utrolig hyggelig med kommentar fra deg!
  Så utrolig fin blogg du har!! Jeg forelsket meg fullstendig i det grønne bordet. Så nydelig!!

  Jeg har ikke fått kommet noe videre med kommoden enda, men så fort jeg får ut fingeren, så skal jeg legge ut bilder ;-)

  Klem Trine

  SvarSlett
 3. Gleder meg til bilder av gangen, der trenger jeg virkelig litt inspirasjon. =)

  Ha en fin dag.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar! Setter så stor pris på det! Håper det med kjøleskapet løser seg. Fortell hvordan det går:-) Så fin lysekrone du har fått deg! Koselig med røsslyngen. Jeg tviholder enda på sommeren. Ha en fine dag! Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Du er virkelig driftig for tiden! Kult! Så fint det ble med lysekronen og så gøy at du har tenkt over et tips fra meg med tanke på parafinlampen! Noen graver ned messing i jorden for at det skal få et mer antikt/patinert uttrykk.. kanskje ikke mulig med denne lampen. Bordet lampen henger over er jo bare en drøm av et bord! Nydelig! og jeg gleder meg til å se gangen din:) Jeg har ikke fått ånden over meg enda... skal mitbehandle et speil og så skal jeg male noen speil hvite..og et skap.. blæ. Lei av å male, men det blir så bra når man er ferdig!
  Ha en fin kveld!
  Klem, H

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...