tirsdag 14. september 2010

Litt forandring ...

...på utformingen av bloggen.


Syntes bildene ble så "presset" av kolonner på begge sidene, slik som utforminga var før.

En annen "forandring" jeg har tenkt litt på, er navnebytte ...
Da jeg opprettet bloggen, ble det gjort i all hast. Var ikke sikker på om dette var noe for meg, og ikke visste jeg helt hva jeg skulle blogge om. Ikke hadde jeg lest NIB's tråd om Hvordan bli en bedre interiørblogger heller. Den kom jeg over mye senere og fant da ut at bloggnavn som inneholdt bl.a "lille" og "hjørne" var nærmest oppbrukt.
Fint, tenkte jeg da. Og jeg som trodde jeg hadde vært såå oppfinnsom ...

Det er eiendommen vår Mattisheimen jeg ønsker å blogge mest om. Det er der vi har de største prosjektene i årene som kommer. Vi har så mange planer :)
Vil så gjerne vise familie, venner og andre interesserte hvordan vi har det, og får det der etterhvert. Det er ikke alle som orker å ta turen dit på grunn av beliggenheten, og det har jeg full forståelse for, men jeg vet det er veldig mange som likevel lurer på hvordan det egentlig ser ut på den lille gården som ligger på andre siden av Skjomenfjorden - uten veiforbindelse - langt oppe i fjellet. Huset synes veldig godt fra Skjomenveien.

Dette bildet har min bror tatt fra Skjomenveien.


Dette er tatt fra huset.
For de som ikke er kjent innover Skjomenveien, så kan den skimtes på andre siden av fjorden.
(Klikk på bildet så blir det større.)
Da vi bare bruker huset i helgene, blir det begrenset hvor mange innlegg jeg kan lage etter hver helg. Derfor må jeg fylle på litt med andre ting innimellom.

I utgangspunktet liker jeg ikke å be om tilbakemeldinger på innleggene mine. De som ønsker det må gjerne legge inn en kommentar, og det gleder meg like mye hver gang. 
Men dette er en av de få gangene jeg vil gjøre det.

Jeg har jo ikke blogget lenge, så noe stort navn i blogglandia kan jeg ikke akkurat kalle meg. Neppe så veldig mange som kommer til å reagere på et navnebytte. Men likevel kan jeg jo spørre dere som følger meg, og evt. andre som har ei mening å komme med.

Hva mener du om navnebytte? Er det teit å liksom plutselig skulle "døpe" om bloggen?

post signature

6 kommentarer:

 1. Jeg syns godt du kan døpe om bloggen, og jo før jo heller. Før du blir enda mer kjent! :-D Hva med Mattisheimen? Likte det vedig godt jeg. Den kan jo hete mattisheimen.blogspot.com og som tittel kan den hete Mattisheimen og andre prosjekter/puslerier/eller noe i den duren... =)

  Blir spennende å se hva du velger å gjøre! =)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er helt ok å skifte navn på bloggen. Der er jo mange som gjør det, både ukjente og kjente bloggere. Det viktigste er vel at du er fornøyd med bloggen din, tenker jeg ihvertfall..

  Det blir spennende å følge med på hva du gjør videre...:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes også det er helt greit å bytte navn, har tenkt på det sjøl. Håper ikke det er komplisert. Blir spennende å høre hva du velger slags navn.

  SvarSlett
 4. Syns du skal kalle bloggen din, det du syns e best :) e jo tross alt din blogg :)
  Men kanskje lurt å gjøre det før du ligg på topp 10 lista.. .tihi :D

  E så gøy at det e dokker som har "huset oppi fjellsia" som æ har sett på å beundra sia æ va lita å vi hadde vogn i skjomen.. Å alltid lurt på kem i alle dager som bor helt aleina midt i ei fjellsie :D

  Hmm... skjønne jo at æ må lese litt grundig inne på NIB sia :D

  klæm trine

  SvarSlett
 5. Hei!

  Jeg har akkurat det samme "problemet" som deg. Var veldig uerfaren da jeg laget bloggen (og er fortsatt bare en amatør), så jeg visste ikke engang at det var noe som het NIB. Jeg bare begynte å blogge og fant et navn jeg synes passet, men etter å ha vært inne på NIB sine sider, viser det seg at det er en annen blogg som også heter "Sommerhuset". Sååå..jeg tror jeg må endre litt på navnet på min blogg.

  Så...jeg synes ikke det er dumt å bytte navn ;-) Synes "Mattisheimen" er et utrolig fint navn. Så jeg går for det forslaget, men det blir spennende å se hva du velger. Jeg kommer til å følge deg uansett hva det blir ;-)

  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 6. Enig med alle de andre her. Og jo før jo bedre :)
  Mattisheimen synes jeg var et veldig koselig navn!
  Klem fra Lise

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :)

På grunn av ekstremt mye nettsøppel ser jeg meg dessverre nødt til å legge inn krav om ordrebekreftelse før kommentaren postes. Leit, fordi jeg vet det er irriterende. Men jeg orker ikke lenger å slette flere hundre spam-mail daglig ...